02-01-2012, 11:51
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650
HONDA CB 400 FOUR 1976
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Εναλλακτικές διαμονές μας για την 18/04, προτείνονται οι Διονυσίου, Αγίου Παύλου και Νέα Σκήτη. Είναι μοναστήρια στην ίδια πλευρά, με σύνδεση μέσω μονοπατιών μεταξύ τους, οπότε και με τα πόδια ακόμη (καιρού επιτρέποντος), μπορούμε την επόμενη μέρα να συναντηθούμε στην Μονή Γρηγορίου, όπου θα σμίξουν τα δυο γκρουπ.
Εδώ παιδιά, θέλω να καταθέσω κάτι. Δεν έχω κάνει άλλη παρόμοια προσπάθεια να συντονίσω επίσκεψη στο Όρος με τέτοιον μεγάλο αριθμό ατόμων. Απ' την άλλη, είναι ο περιορισμένος αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί, και διαφέρει από Μονή σε Μονή. Αποτέλεσμα είναι να συμβαίνει αυτό που συναντάμε τώρα, να θέλουμε να πάμε σε μία όλοι, αλλά να μη μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Ζητώ συγνώμμη, αν δεν ανταποκρίνομαι στην αρχική αυτή διάθεση της παρέας μέχρι στιγμής. Δε ξέρω πραγματικά τι θα γίνει με τις Γρηγορίου και Μεγίστης, όπου πλέον είμαστε 36 άτομα. Για την Μεγίστης ξέρω πως είναι μεγάλο μοναστήρι, και πιθανόν να μην υπάρχει θέμα. Επιφυλάσομαι να ενημερωθώ.
Η ουσία όμως για μένα, είναι η μεγάλη χαρά που νιώθω και πιστεύω θα τη νιώθουμε όλοι, γιατί μαζευτήκαμε μια μεγάλη ομάδα, και είτε όλοι μαζί, είτε σε μικρότερα γκρουπάκια, θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τον απώτερο σκοπό αυτού του ταξιδιού, που ο λίγο -πολύ ο καθένας είχε κατά νου. Άλλωστε, για έναν ύπνο θα χωρίζουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορούμε να 'μαστε όλη η παρέα μαζί, όσοι το επιθυμούν. Είπαμε, οι μονές είναι σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε τις αποστάσεις εδώ.
|
Νίκο καλημέρα και καλή χρονιά. Πιστεύω το σπουδαιότερο είναι να μην αγχωνόμαστε, θα βρεθεί η λύση.
Θα προσπαθήσω να βρω ένα φιλαράκι μου που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ψιλό χαθήκαμε. Έχει άκρες στο Αγ. Όρος, μήπως μπορεί να βοηθήσει.
|