06-01-2012, 01:15
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08
|
|
Απάντηση: Πόσο χαρακτήρα έχουν τα προπελοφόρα;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrval
Ο "χαρακτήρας" στις μηχανές είναι κάτι το υποκειμενικό κατά τη γνώμη μου. Έχω ακούσει κατά κόρον ότι οι παλιές μοτο είχαν χαρακτήρα ενώ οι σημερινές είναι ξενέρωτες. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με χαρούμενα νεανικά πρόσωπα πάνω σε παλιά RD,TDR,GPZ κλπ. Οι περισσότερες απ'αυτές είναι πάνω σε μάρμαρα με σταυρό. Προτιμώ τις ασφαλέστερες σημερινές με τα καλύτερα φρένα και πλαίσια. Οι κινητήρες αποδίδουν πλέον ομαλότερα αλλά αν θες "το διαφορετικό" υπάρχει (πολλά KTM και Ducati,Hayabusa και άλλα με άλογα να φαν κι οι κότες). Βέβαια με 250 χλμ με το Hayabusa στρίβεις και τσιγάρο, είναι λοιπόν η σιγουριά που σου δίνει έλλειψη χαρακτήρα? Αν πούμε ότι ο "χαρακτήρας" σου δίνει την ευχαρίστηση να τις οδηγείς δεν υπάρχουν τέτοιες μοτο σήμερα? Όσον αφορά στα BMW δεν νομίζω να έδιναν προτεραιότητα στις επιδόσεις (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα τα τελευταία χρόνια). Βλέπεις λοιπόν το GS σου στο γκαράζ και αφαιρείσαι αναλογιζόμενος πώς θα καταφέρεις να μην μπαίνει η άμμος στο κράνος και πόσο κοστίζει το εισιτήριο μηχανής στο πλοίο για Νότιο Αμερική? (κι ας μην είσαι ΕΣΥ ο ένας στους χίλιους)Τότε ναι, έχει χαρακτήρα!
|
Αυτή ψευδαίσθηση είναι που σκοτώνει…. τα χιλιόμετρα υπάρχουν και ας νομίζεις ότι δεν τα βλέπεις…
|