Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Καλημέρα να πάνε οοοολα καλά. Είμαι αιμοπεταλιοδότης και εάν χρειαστεί απο την επόμενη εβδομάδα μπορώ να δώσω και εγώ. Οτι χρειαστείτε εποικοινωνείστε μαζί μου. 6944466599
|
Ευχαριστώ Γιάννη για το ενδιαφέρον. Ναι μίλησα με τη μαμά του μικρού και θα περιμένει τη φιάλη σου...
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου, αφού όμως είσαι εθελοντής καταλαβαίνω ότι τα πολλά λόγια είναι περιτά. Μάλλον και οι λοιποί φίλοι του φόρουμ που δίνουν αιμοπετάλια, αφού καταφέρουμε να νικήσουμε τους εχθρούς που πολεμούν τον Κωνσταντίνο, να συνεχίσουν την προσφορά τους, όπως και συ συνετά κάνεις τόσο καιρό.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi
βρε Γιάννη τί να επικοινωνήσουν οι άνθρωποι, μπορείς να πάρεις τηλ στο Αγ. Σοφία και να κλείσεις ραντεβού να πας να δώσεις...
ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΛΠΙΣ 210-7703789
|
Βασίλη ο Γιάννης είναι από ότι φαινεται παλιός στη γειτονιά.
Και τι να πω.... ΠΑΙΔΙΑ Ο SKIPPYBI ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΣΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ (σαν carte visite) και διανέμει σε όποιον βρει προβληματισμένο, και τον παροτρύνει να δώσει αίμα, με τυπωμένα τα στοιχεία του Κωνσταντίνου στις καρτούλες. Τις έχει τυπωμένες μέσω Η/Υ και μου έκανε και προώθηση το αρχείο και άρχισα να τυπώνω και γω. Βασίλη...respect.