View Single Post
Παλιό 16-01-2012, 21:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη,

φανταζομαι οτι με την λεξη κρατικοδιαιτος δεν εννοεις την θεση του στην Ομοσπονδιακη τραπεζα των ΗΠΑ ουτε φυσικα και τα χρονια (1985-2002) στην Τραπεζα Ελλαδος. Φυσικα δεν εννοεις ουτε τα χρονια που ηταν καθηγητης στα διαφορα πανεπιστημια.....ετσι δεν ειναι???
Οχι με την έννοια που έχουμε συνηθίσει. Το ότι όμως δεν έχει εργαστεί ποτέ "πραγματικά" για μένα δεν είναι στα υπέρ του. Εμαθε κι αυτός να "παίζει" εκ του ασφαλούς και παραπάνω από καλοπληρωμένος με τις ζωές μας. Κι ο Παπακ στον ΟΟΣΑ δούλευε κι είδαμε τι καλά τα κατάφερε. Δυστυχώς Γιώργο μου αυτοί όλοι ούτε τα πρώτα ούτε τα στερνά τους τιμάνε!
Σε έναν οποιοδήποτε "μπακάλη" είχαμε αναθέσει τη χάραξη οικονομικής πολιτικής, καλύτερα θα τα είχε κάνει!
Δύο χρόνια περικοπών, υπερφορολόγησης, αβεβαιότητας και να βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση απ'ότι πριν γίνει πρωθυπουργός ο "λεφτά υπάρχουν" δεν είναι κι απόδειξη επιτυχίας των οικονομολόγων της συμφοράς. Κι ο Παπαδήμος σύμβουλος του ΓΑΠ ήταν πριν αναλάβει πρωθυπουργός.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης της εισόδου στο ευρώ, κι όλοι πιά γνωρίζουμε πως έγινε.
Οσο για το ότι έγινε μέλος της ακαδημίας Αθηνών δε μου λέει τίποτε! Και την Ελενα Τσαουκέσκου είχαν κάνει μέλος.

Οταν όλο αυτό τον καιρό μας ζητούν θυσίες για να σωθεί....ποιός; Ας δώσουν το παράδειγμα Γιώργο μου. Ας παραιτηθούν όλοι τους από τους μισθούς τους υπέρ των αδυνάτων, των νεόπτωχων....
Reply With Quote