View Single Post
Παλιό 16-01-2012, 23:16
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξερεις οτι διαφωνω με το ''εργαζομαι πραγματικα'', οπου και να εργαζεται καποιος......εργαζεται στ'αληθεια κι οχι στα ψεμματα. Δεν χρειαζεται να σκαβει.........

Διαφωνω και στο θιξιμο θεσμων (Ακαδημια Αθηνων) πραγμα ανεπιτρεπτο για καποιον σαν εμενα.

Τελος διαφωνω με την συσχετιση υπηρεσιας του καθενος απο αυτους σε διαφορους διεθνεις οργανισμους με το αποτελεσμα των αποφασεων τους στην Ελλαδα χωρις να γνωριζω τα πραγματικα γεγονοτα behind the scenes.......

Συγνωμη αλλα αυτος ειμαι εγω Γιαννη, δεν μπορω να τα ισοπεδωσω ολα υποτιμωντας την αξια των ανθρωπων μη γνωριζων τι πραγματικα εχει συμβει για να ληφθουν αυτες οι (κακες για εμας) αποφασεις!
Οπως το λες Γιώργο, αυτός είσαι εσύ. Εγώ είμαι αλλιώς. Οι τίτλοι κι οι πανεπιστημιακές έδρες για μένα δεν είναι εχέγγυο ικανότητας ή ηθικής ή ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ας μην καταδικάσω συλλήβδην, αλλά η εμπειρία μου στον πανεπιστημιακό χώρο και συγκεκριμένα της Γερμανίας, μου έδειξε διαπλοκή συμφερόντων, εκδουλεύσεις, εκμεταλλεύσεις κι ότι άλλο, για τα δικά μου πιστεύω ανήθικα, μπορείς να φανταστείς.

Οι θεσμοί φίλε δεν είναι υπεράνω κριτικής. Είναι τόσο καλοί όσο οι χειρότεροι εκπρόσωποί τους.

Τι ρόλο παίζει φίλε τι έχει συμβεί ώστε εκλεγμένοι και μη αντιπρόσωποί μας να μην παλεύουν για τα συμφέροντα και την ευημερία μας;!
Reply With Quote