View Single Post
  #252  
Παλιό 18-01-2012, 14:09
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Μηνύματα: 33,829
Προεπιλογή Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Επί του θέματος τώρα. Ο καιρός που το πρώτο γκρουπάκι θα κλείσει την είσοδό του, πλησιάζει γοργά. Η εξασφάλιση της εισόδου από το γραφείο προσκυνητών Αγίου Όρους, για κάθε έναν από εμάς, θα γίνει με ατομική του πρωτοβουλιά. Η διαδικασία είναι απλούστατη, και δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά.

Τα παιδιά λοιπόν που θα μπουν στις 18 Απριλίου, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω:


1. Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί, τηλεφωνείς στο γραφείο προσκυνητών, στο 2310252575, έχοντας δίπλα σου την αστυνομική ταυτότητα. Υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα που βοηθά.

2.Πατάς το πλήκτρο 4, όπου είναι οι "κρατήσεις διαμονητηρίων"

3. Ζητάς να σου κλείσουν την είσοδό σου στις 18 Απριλίου (αν θες να μπεις με το πρωινό καραβάκι* των 06.30 το δηλώνεις, και το καταγράφουν, ώστε το διαμονητήριό σου να το παραλάβεις στην προβλήτα, κι όχι στο τοπικό γραφείο προσκυνητών, που ανοίγει στις 08.00)

4. Δίνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ.ταυτότητος, έτος γέννησης)

5. Αυτό ήταν.

* προτείνω το πρωινό καραβάκι, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος μετά στο πρώτο μοναστήρι που θα κατεβείτε.