View Single Post
Παλιό 18-01-2012, 16:13
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ελεγα οτι το δικο μου κεφαλι εχει κουνηθει απο την θαλασσα.........αλλα και το δικο σου δεν παει πισω

για ελα στον καφε το βραδυ...να μας εξηγησεις τις καλυτερες ημερες απο κοντα(μας εχεις λειψει λιγουλακι)....αν ερθεις να φερω και την κυρα-λενη,να τις εξηγησεις ποτε θα παει να τις δωσουν 70000 χιλιαδες ευρω(μεροκαμματα και αποζημιωση) που τις χρωστανε οι γ@μημενες τραπεζες και ο παπαδημος

για να μην σου πω τι μου ειπε,οταν τις ειπα οτι τα παιδια στο φορουμ ειδαν καλυτερες ημερες

Γειά σου βρε Κωστή-έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα-!!!!

Δυστυχώς, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, με έχουν κλειστό για σήμερα... ελπίζω σύντομα, γιατί και σεις μου λείψατε!!!!

Ευχαρίστως, να συζητήσουμε, σε πρώτη ευκαιρία... Ξέρεις, όλοι λένε για χρεοκοπίες και τα ρέστα... Κανείς δεν θέλει την χρεοκοπία και ακόμη και αυτοί που πιέζουν το κάνουν για να παζαρέψουν καλύτερα την χασούρα τους!!! Είναι και κάποιοι, λίγοι, που σαν τα κοράκια και τους μαυραγορίτες της κατοχής, περιμένουν να κονομήσουν... δεν έχουν μέλλον όμως!!!
Όλα τα σημάδια δείχνουν "καλή" λύση για την Ελλάδα και το σημαντικότερο (αν δεν τσιμπήσουμε στα κομματικά δολώματα) μακροπρόθεσμη και νοικοκυρεμένη. Τώρα, οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι, βλέπουν πάλι δράκουλες... παντού και πάντα το ίδιο κάνουν. Περισσότερο φοβούνται μην και τους πουν κορόιδα, ενώ έτσι χάνουν το δάσος για το δέντρο!!
Όσο για την κυρα-Λένη... συγνώμη αλλά κανείς δεν τις χρωστάει τίποτε. Το λέω ξερά, χωρίς σάλτσες και ο νοών νοήτω, αλλιώς πάρε την Αυριανή και παίξε το παιχνίδι των πουλημένων.
Reply With Quote