
19-01-2012, 15:18
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Ήρθε η στιγμή που και το δεύτερο γκρουπάκι θα κλείσει την είσοδό του στο Άγιο Όρος. Η εξασφάλιση της εισόδου από το γραφείο προσκυνητών Αγίου Όρους, για κάθε έναν από εμάς, θα γίνει επίσης με ατομική του πρωτοβουλία. Η διαδικασία είναι απλούστατη, και δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά.
Τα παιδιά λοιπόν που θα μπουν στις 20 Απριλίου, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω:
1. Αύριο, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου το πρωί, τηλεφωνείς στο γραφείο προσκυνητών, στο 2310252575, έχοντας δίπλα σου την αστυνομική ταυτότητα. Υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα που βοηθά.
2.Πατάς το πλήκτρο 4, όπου είναι οι "κρατήσεις διαμονητηρίων"
3. Ζητάς να σου κλείσουν την είσοδό σου στις 20 Απριλίου (αν θες να μπεις με το πρωινό καραβάκι* των 06.30 το δηλώνεις, και το καταγράφουν, ώστε το διαμονητήριό σου να το παραλάβεις στην προβλήτα, κι όχι στο τοπικό γραφείο προσκυνητών, που ανοίγει στις 08.00)
4. Δίνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ.ταυτότητος, έτος γέννησης)
5. Αυτό ήταν.
* προτείνω το πρωινό καραβάκι, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος μετά στο πρώτο μοναστήρι που θα κατεβείτε.
Πάμε κι εμείς, γερά!
|