View Single Post
Παλιό 19-01-2012, 16:08
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε ακόμα;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

εχω σταματησει να εμπιστευομαι .....τα στοιχεια
μεγαλη παραποιηση και καμμια σχεση με την πραγματικοτητα......
η καθημερινη επαφη με την αγορα ,ειναι το καλυτερο στοιχειο....
αν καθομουν ολη μερα σπιτι μου και διαβαζα στοιχεια,θα νομιζα οτι στην ελλαδα ολα ειναι μια χαρα..........μεχρι και την ΟΝΕ κοροιδεψαν με στοιχεια,μην ξεχνιομαστε...
εδω και καιρο μιλανε με ποσοστα για ανεργια..........καμμια σχεση με την πραγματικοτητα
Α, ετσι????????

Η αξιοπιστια και η φερεγγυοτητα των στοιχειων σου απτονται αυτων που βλέπεις σε ακτινα 20κμ γυρω απο την περιοχη που ζεις........λογικοτατο!!!
Οπως λογικοτατο ειναι τα χειμερινα θερετρα (τα Ελληνικα) να ειναι γεματα πραγαμ που ερχεται σε αντιθεση με τα δικα σου στοιχεια, της φτωχειας σε ακτινα 20κμ!!!!

Αχ ρε Κωστα και να ηξερες πως ζει ο Καμπος, που τα τρωει και που τα βρισκει...........κι αυτος ανεργος δηλωνει...............και γιαυτο θα κλεισουν και τους δρομους τον Φλεβαρη-Μαρτη.

Υπαρχει πολυυυυυυυυυ λιπος ακομα Κωστααααααα................

Κατσε να σταματησει η καταστροφολογια μετα την συναψη του νεου μνημονιου των 130δις και θα σου πω εγω απο που ξεφυτρωνουν αυτοι που σημερα ''φυλαγονται''.

Την ΟΝΕ ΔΕΝ την κοροιδεψαν, η ΟΝΕ ΗΞΕΡΕ και ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ τα στοιχεια με την GOLDMAN SACHS μαζι τους.......
Σου υπενθυμιζω το ιδιο εκανε και η Γαλλια αλλα και η Γερμανια οπου η δευτερη δεν περιελαβε στους προυπολογισμους της τα 3τρις ελλειμα της ενοποιησης με την Α. Γερμανια.

Reply With Quote