View Single Post
Παλιό 20-01-2012, 21:03
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ξενοδοχείο στους δολομιτες!

Καλησπέρα...Mario

Λοιπον επειδή φέτος έκανα το ταξίδι στα πέριξ μέρη και μετά από πολύ ψάξιμο, φρόντισα να συνδυάσω το κεντροβαρικό των αποστάσεων με τιμές προσιτές, αν και εγώ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που έμεινα δεν ήταν το πιο φθηνό. είχε καλή τιμή αλλά υπήρχαν και άλλα ακόμη πιο φθηνά. Το καλό με το ξενοδοχείο (εκτός από την απίστευτη εξυπηρέτηση και το κλειστό πάρκινγκ), ήταν ότι βρίσκονταν στα περίχωρα της πόλης του Bolzano και μου έδινε εύκολη πρόσβαση εκτός πόλεως. Επισης από την cortina δεν ήταν μακριά...περίπου 2 ώρες σε χαλαρούς ρυθμούς μέσω passo pordoi που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφθείς. Επίσης το bolzano σου δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεσαι και κοντά στο Passo Stelvio αν δεν έχεις πάει ήδη. Εδώ z_atomic_land=mission 1 θα βρεις τις διαδρομές από τις (ημέρες 3 και 4) και τις φωτογραφίες με τη θέα από το ξενοδοχείο. Στην ημέρα 5 θα βρεις και το Link για το ξενοδοχείο Eberle
Επίσης αν αποβιβαστείς στην Ancona θα φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στο bolzano από ότι στην cortina....και αν λάβω υπόψη και το δρομολόγιο του πλοίου που φτάνει στις 13.00 στην ancona θα φτάσεις βράδυ cortina και δεν θα δεις και τη διαδρομή. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μου στέλνεις ΠΜ
Reply With Quote