View Single Post
Παλιό 22-01-2012, 12:52
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TARKAS Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΗΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ 18/04 Ο.Κ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ 19/04 (Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 12.00-15.00-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TARKAS Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 19/04 ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ Ο.Κ, (ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ) τα γραφω εδω για να μην τα ξεχασω
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θέλω να αποφασίσω μόνος μου για το ποιες μονές αξίζουν την επίσκεψη της "πεντάδας μου".....ο λόγος είναι οτι δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτε για το Όρος.
Ας βρεθούν και υπόλοιποι 4, να συνταιριάξουμε τις επιθυμίες μας...Δεν καταλαβαίνω πώς θα γίνουν οι "εσωτερικές αλλαγές" όταν έχουμε θέματα αποστάσεων κτλ κτλ.....
Βασίλη, παίρνοντας έναν μπούσουλα από τις Μονές που έκλεισε ως τώρα ο Στάθης, έχουμε και λέμε:

1η επιλογή για 18/04, ζητάς την Δοχειαρίου, μιας και περνά απ' έξω το καραβάκι, όπου εκεί υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γοργουπηκόου. Επιπλέον, έχετε την ευκολία την επόμενη μέρα να πάτε στη διπλανή Σιμωνόπετρα που έχεις ήδη κλείσει

2η επιλογή για 18/04, ζητάς την Κουτλουμουσίου, και έχετε το αβαντάζ της παρέας με την 5άδα του Στάθη. Κι εδώ είναι καλή περίπτωση, που σας δίνει την ευκαιρία να ανεβείτε στις Καρυές, να δείτε και να προσκυνήσετε τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί", και με λίγο περπάτημα σε πανέμορφα μονοπάτια να βρεθείτε στην Κουτλουμουσίου. Εκεί, επίσης θα βρείτε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φοβερά Προστασία.

Ό,τι και να σου τύχει, είναι θαρρώ καλή περίπτωση.

Μετά, για 20/04 θα ζητήσεις:

- Γρηγορίου που θα είμαστε κι εμείς (5άδα Fuji), ή
- Διονυσίου (αν δε σας δεχτούν στη Γρηγορίου)

Και για 21/04 θα ζητήσεις:

- Αγίου Παύλου, που πάλι θα είμαστε κι εμείς, ή
- Nέα Σκήτη, ή
- Σκήτη Αγίας Άννης.

Όλα θα πάνε κατ' ευχήν, πάμε γερά από Δευτέρα