23-01-2012, 23:42
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη....
HONDA C90 84'
|
|
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh
Μας εχουν φλωμοσει στις μ@λ@κιες με φαίνεται.... Φιλε η δική μου αλλαχτηκε εντός εγγύησης και ενώ ήταν στην "αρχή" σαν τη δική σου... Η δικαιολογία που σου ειπαν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και σηκώνει πολλές φαπες.... Τι σημαίνει ρε γκαζμαδες ότι χάνει λιγο;;;; Η χάνει η δε χάνει....
|
Κοιτα,το παιδι που ειναι ο μηχανικος της Motion και τον ξερω πολυ καλα,οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα,ειναι παιδι-σπαθι και δεν μπορω να πιστεψω οτι λεει μπαρουφες.Απο την στιγμη που εχει τετοια γραμμη απο την μαμα,και τις αμεσως επομενες 2 μερες αφου εχει στειλει φωτο στην γερμανια,τους παει για ελεγχο της αναρτησης καποιος απο την εδω αντιπροσωπεια,ισως να μην μπορει να κανει κατι διαφορετικο.Παντως εμενα προσωπικα δεν με πολυκοφτει,γιατι αφενος εχω ενα χρονο εγγυηση ακομα,αφετερου αφου θελουν να την δουν εντελως διαλυμενη την αναρτηση,σε 10-15 μερες θα εχουν την ευκαιρια να την δουν. Το μονο που με ενοχλει ειναι το θεμα της ασφαλειας μου αλλα και το ψυχολογικο κομματι, που θα ξερω οτι για καποιο χρονικο διαστημα θα κυκλοφορω με την αναρτηση αυτη.....
|