26-01-2012, 01:55
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
|
|
Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros
Όταν πρωτοπήγα στο Ελαφονήσι είχε 25χλμ χωματόδρομο(καλό) μέχρι τη Χρυσοσκαλίτησα και άλλα 5 χλμ κατσικόδρομο μέχρι το νησάκι. Αλλά τότε άξιζε πραγματικά να επισκευθείς το τοπίο και να χαρείς τη μοναδικότητά του σχεδόν μόνος.
Κάθε πίσω στο χρόνο και καλύτερα.

|
Όντως πριν 20 χρόνια που πήγα κι εγώ πρώτη φορά ήταν έτσι και αν και γεμάτο Ιταλούς ήταν πολύ καλύτερο. Γι'αυτό προσπαθούμε να επισκεφτούμε και να αποθανατίσουμε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε όσο ακόμα είναι παρθένα. 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366
Ωραία πράγματα.
Τελικά το κίτρινο, μοιάζει ωραιότερο 
|
Και πιο γρήγορο είπαμε...  
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
αναμενωμε τα ωραία 
|
Έρχονται αύριο Χάρη, δεν θα το κάνουμε σήριαλ αυτή τη φορά... 
Το μόνο κακό είναι πως δεν έχω κάνει ακόμα τα βίντεο. Έχουμε 16GB αμοντάριστο HD βίντεο από την GoPro αλλά δεν έχω κάτσει να το φτιάξω. 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS

Αν και η απάντηση είναι μάλλον προφανής...
Τα κίτρινα δεν μασάνε πουθενά ρε!!!!
Για να δούμε και τη συνέχεια...
|
Και τα γκρι καλά πάνε, δε λέω, και μάλιστα δικάβαλα αλλά όπως και να το κάνουμε η αγριάδα ξεχειλίζει περισσότερο στα Sunshine Yellow (γεμίζει το στόμα σου να το λες) μοντέλο!  
Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα μέρη που δεν έχουμε (έχετε) δει ακόμα! 
Άστα να πάνε λέμε Δημήτρη... Τέτοια χαλάρωση σαν της επόμενης μέρας είχα χρόνια να νιώσω! 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Πολλοί φλώροι έχουμε μαζευτεί στο φόρουμ τελικά...
[...]
Σεπτέμβριος 2009
Εμείς την κάναμε ανάποδα την βόλτα...
Για συνεχίστε όμως να πέρνουμε ιδέες...
|
Πολύ σωστούς σας βρίσκω!  Και ως γνωστόν ο Σεπτέμβρης είναι μαζί με τον Ιούνη οι ιδανικότεροι μήνες για επίσκεψη στην Παλαιόχωρα. Τον Αύγουστο αν πετύχεις μελτέμι δεν μπορείς να κάτσεις πουθενά!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dirtpath
έξω έχει 4-5 βαθμούς και διαβαζω για εκδρομές και μπανάκι στο αγαπημένο ελαφονήσι! είστε ωραίοι!!! θέλω εκδρομή!!! 
|
Μα γι'αυτό αφήσαμε τις καλοκαιρινές βόλτες να τις δημοσιεύσουμε το χειμώνα με τα κρύα! 
Η συνέχεια έρχεται σε λίγες ώρες! 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panosv
Μπράβο παίδες είστε ωραίοι εκεί κάτω στο νησί με τα πάντα!
|
Το υποθαλάσσιο τούνελ μας λείπει για να μπορούμε να βλεπόμαστε με τους φίλους πιο συχνά αλλά δεν πειράζει, έρχεται το Σοφικό σε λίγες μέρες!!!
|