Θέμα: BMW GS ADVENTURE
View Single Post
Παλιό 18-08-2009, 10:51
Major_Goose Ο/Η Major_Goose βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE
Προεπιλογή Απάντηση: BMW GS ADVENTURE

Για το θέμα των τιμών η κατάσταση είναι ελαφρώς συγκεχυμένη . Οταν το Μαιο ρωτούσα για να παρω το adve οι τιμές ήταν παραπλήσιες αλλά όχι ίδιες . Επίσης τα 1800 ευρώ σε δώρα που μου δωσε ο ενας έγιναν τριπλέττα και συναγερμός ( και είχα και κάτι υπόλοιπα ψιλά μου φαίνεται) ενώ ο άλλος μου τα βγαζε μόνο στην τριπλέττα τις βαλίτσες .

Τέλος πάντων αποφάσισα να πάω σε αυτόν που μου φάνηκε πιο φιλικός και αξιόπιστος . ( μου φάνηκε λέω μην αρχίσετε, που το ξερα και τέτοια .......)
Λίγες μέρες μετά πήρε γνωστός το ίδιο μηχανάκι απο άλλού και το μαγαζί του "κοψε" απο την βασική τιμή που έιχε στην λίστα 300 ευρώ (ουσιαστικά τις πινακίδες και άλλα 130 ), όμως με κάποιο τρόπο τα 1800 των δώρων του τα κανε μονο τριπλεττα και όχι κάτι άλλο επιπρόσθετα, οπότε στην ουσία δεν του κοψε τίποτα.

Επίσης στην δική μου περίπτωση , το ένα μαγαζί μου έλεγε ότι τα δώρα τους υποχρεώνει η BMW να ναι μισα μηχανή μισά αναβάτης, και δεν χώραγε συζήτηση ( που εμένα δεν με εξυπηρετούσε γιατί είχα και καινούργιο μπουφάν καλό, και κράνος και μπότες κ.λ.π.), ενώ ο άλλος ήταν ελαστικός και τα έφερε σε αυτά που θελα εγω .

Θέλω να πω ότι τρίκάκια σίγουρα όλοι κάνουνε , οπότε ... θα ακουστούν διάφορα, παρότι θα πρεπε να υπάρχει ενιαία πολιτική τιμολόγησης. Βέβαια ίσως κάποια μαγαζιά που δεν πουλάνε πολύ υποχρεώνονται να κάνουν κάποιες κινήσεις για να ρολλάρει η κατάσταση , είναι άλλωστε νόμος του εμπορίου .

Αλλά σίγουρα θέλει ψάξιμο το πράγμα, να πάρεις γραπτές προσφορές στα χέρια σου , να μπορείς να συγκρίνεις και μετά πάς βάση αυτού που σου φαίνεται λογικό και ξεκάθαρο. Έτσι έκανα τουλάχιστον εγώ και είμαι ευχαριστημένος απόλυτα.

Last edited by Major_Goose; 18-08-2009 at 10:53.
Reply With Quote