26-01-2012, 12:17
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f
Παιδιά αν δεν δημιουργώ πρόβλημα θα μπορούσα να μπω στην ομάδα του ARKA.
Πριν αρκετές μέρες σας είχα γράψει για έναν γνωστό μου που είναι παιδικός φίλος με τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεο. Συγνώμη αλλά θα σας πω το παραπονώ μου, δεν μου δώσατε καμία σημασία.
Τέλος πάντων εχτές μίλησα με τον γνωστό μου και μου είπε. Ότι ο ηγούμενος προσπαθεί να μας βολέψει. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f
Παιδιά βρήκα τον φίλο μου. Γνωρίζει τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεου. Δεν γνωρίζω αν βολεύει λόγο θέσεις, αν ναι θέλετε να κάνουμε μία προσπάθεια για εκεί;
|
Βαγγέλη, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεκτό το παράπονό σου, και σου ωφείλω ένα μεγάλο συγνώμμη αδελφέ μου. Απλά, όπως είπε κι ο Δημήτρης, μου ξέφυγε. Καμμία πρόθεση αδιαφορίας δεν υπήρξε.
Η Φιλοθέου είναι πολύ αξιόλογο Μοναστήρι, και μακάρι να καταφέρετε να το επισκεφθείτε (το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω). Απλά πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός των ημ/νιών, σύμφωνα με τις Μονές που έχει κλείσει κι ο Δημήτρης, ώστε να τα πάρετε με τη σειρά κα να μην πάτε μπρος - πίσω. Καλή η κίνησή σου. Και ναι, να μπεις στην ομάδα του Arka, να συμπληρωνόμαστε σιγά - σιγά.
Κράτα μας ενήμερους με τα νεότερα που θα 'χεις.
Last edited by Fuji; 26-01-2012 at 12:19.
|