26-01-2012, 13:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Αθήνα - Εκάλη
Μoto: Τέως R1150GS
|
|
Απάντηση: Με έχει προβληματίσει πολύ το forum
Η ομορφιά του κάθε forum είναι η "συνύπαρξη" διάφορων ετερόκλητων στοιχείων, που μοιράζονται όμως κάτι κοινό. Τί είναι αυτό; Μπορεί στο forum μας να είναι οι μηχανές, ή οι βόλτες, ή οι συναντήσεις μας κ.ο.κ. Το αν θεωρεί ο κάθε φίλος συμφορουμίτης ότι θίγεται (και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις προσβολής ηθικών αξιών ή προσωπικότητας όπου πλέον πάμε αλλού), καλό είναι να απαντά αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα στις διάφορες κρίσεις, ή στα εν γένει γραφόμενα των συμφορουμιτών του. Και να είναι βέβαιος, ο καθένας μας, ότι ο κάθε συμφορουμίτης του είναι σε θέση να κρίνει και να αξιολογήσει το ορθό ή το εσφαλμένο της γνώμης - κρίσης του.
Φίλε Κωνσταντίνε, είμαι της άποψης ότι κανείς δεν προσπαθεί να παραπλανήσει τον άλλο. Ο καθένας μας καταθέτει τις δικές του εμπειρίες και γνώμες με σκοπό να βρεθεί, κάπου στο τέλος του κάθε νήματος, η αλήθεια (αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του διαλόγου, έστω εν προκειμένω, του ηλεκτρονικού). Ισχυρίζεσαι ότι λαμβάνεις μια αρνητική και κακοπροαίρετη διάθεση η οποία ξεφεύγει από την κριτική κλπ....Μήπως, λέω μήπως, θες να πεις ότι διαφωνείς με τους φίλους συμφορουμίτες που πιστεύουν ότι λ.χ. το Varadero έχει καλύτερο ABS από την R1200GS; Η χρήσιμη συμβολή του καθενός μας είναι , όχι το "κράξιμο" του συμφορουμίτη που πρεσβεύει την αντίθετη άποψη από εμάς, αλλά η με στοιχεία αντιπαράθεση της καθ' όλα σεβαστής γνώμης του.
Είμαι ο πιο άσχετος απ' όλους τους φίλους του forum. Είμαι εδώ για να μάθω από όλους σας. Θα σας διαβάσω, θα σας ακούσω, ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΛΤΡΑΡΩ και θα εν τέλει, κάτι θα μάθω. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δε νομίζω ότι σε αυτό το forum υπάρχουν στοιχεία κακοπροαίρετα.
Με φιλικούς, πάντα, χαιρετισμούς!
Υ.Γ. Και για να μην ξεφεύγουμε από τον πραγματικό λόγο που έγραψα σε αυτό το νήμα: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η R1150GS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ R1200GS. Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους... 
|