26-01-2012, 23:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS,
Yamaha WR250R
|
|
Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO
Εχω μια απορια, με το συμπαθιο κιολας.
Γιατι σε ολες τις αποδρασεις σας ο Γιαννης ειναι παντα αυτος που τρωει την σκονη????
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x
Για να 'ναι πιο αργός, δεν το νομίζω.
Για την καζούρα το κάνει. 
|
Οι λόγοι είναι πρακτικοί αλλά και ιπποτικοί.
Αυτός κρατάει πάντα το φαρμακείο της εκδρομής (λογικό) και όπως οδηγεί όρθιος στους χωματόδρομους και τρέχει σα το δαίμονα θα αργήσει να πάρει χαμπάρι τυχών πτώση άλλου πίσω του. Οπότε οδηγεί πάντα σκούπα ή αρκετά πίσω (όταν είμαστε μεγάλη παρέα).
Ένας άλλος πρακτικός λόγος είναι πως το GPS της παρέας και ο έχων ιδέα περί των εκδρομών πριν τις πάμε είμαι συνήθως εγώ οπότε λογικό να βρίσκομαι μπροστά.
Βασικός λόγος όμως είναι και το ότι όταν έχω την Κική δικάβαλο δε του κάνει καρδιά να περάσει μπροστά και να τη γεμίσει σκόνες.
Απόσπασμα:
Από όλα έχει αυτό το εκδρομικό.
Σαν να σας έχω μπροστά μου τώρα. 
|
Ούτε στημένοι να ήμασταν για αυτές τις φώτο . Μόλις τις είδα λέω πάει, αυτό θα γράψω!
Απόσπασμα:
Φλώρικο το ταξιδιωτικό;
Φλώρικη και η ερώτηση.
Από την απέναντι πλευρά, μετά την νησίδα και προς το σημείο που κοιτάει ο Γιάννης, υπάρχει βενζινάδικο;
|
Αν υπαινίσσεσαι κάτι σε σχέση με την Εκδρομή μας Ορεινή Έρημος μπορώ να πω πως από τότε δε κάνει τσιγκουνιές στη βενζίνα ξανά. Όχι λοιπόν, δεν υπήρχε βενζινάδικο στη φώτο κοντά, ούτε τον έφτασε τσίμα τσίμα το καύσιμο.
(Βενζινάδικο έχει αλλά 300 μέτρα πιο πέρα και δε φαίνεται από εκεί που ήμασταν)
Απόσπασμα:
Απολαυστικότατοι, πέραν του αναμενόμενου.
Παρουσίαση, φωτογραφίες, ιστορικές αναφορές, χιούμορ, σκόνη, χάρτες, αναλυτικές διαδρομές, (Παλαιόχωρα . . . ευθεία  ) . . . σειρά έχουν και τα βιντεάκια του Γιάννη, με τον επίμαχο διάλογο φυσικά, εεε;
Να είστε πάντα γεροί και ορεξάτοι να γεμίζετε με σκόνη τις οθόνες των υπολογιστών μας.
|
Να είσαι καλά Νικολή, χαίρομαι που μας μελετάς και εσύ και όλοι οι άλλοι και που μπορούμε να μοιραστούμε κάποιες από τις ομορφιές του τόπου μας μαζί σας.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να θυμίσω του αχαΐρευτου, εχμ, του αγαπητού μου φίλου του Γιάννη εννοώ, να βάλει τουλάχιστον το βιντεάκι με τον επίμαχο διάλογο αλλά ΚΑΙ αυτό με το εκκλησάκι και την Παλαιόχωρα...
Τελικά ευθεία πήγαινε ο σωστός δρόμος ε;
Ε δε το πρόσεξα βρε αδερφέ εκείνη τη στιγμή...
Ειλικρινά...
Μα...
Γιατί δε με πιστεύετε...
Last edited by Markas; 26-01-2012 at 23:17.
|