View Single Post
Παλιό 28-01-2012, 21:10
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Κανείς δεν σε υποχρέωσε 3pl black...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων

Κρίμα ...δεν ειναι συμπεριφορες αυτές...

Να ταζεις και να μην ανταποκρίνεσαι ...

Μακάρι να είναι κάποια ανωτέρα βία...

Εγώ Χάρη θα προτιμήσω να μην συμβαίνει τίποτα στο παιδί και να ήταν απλώς μια απαξίωσή του προς το πρόσωπό μου.

Με συνέπειες όμως, όχι μόνο σε μένα. Σε καλούς φίλους συμφορουμίτες και την οικογένειά μου. Δεν με έστησε για να πάμε να πιούμε έναν καφέ στην 'Μεγάλη Βρετανία'. Και το βασικότερο, χωρίς κάποια απάντηση.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά κάποια θέματα θα πρέπει να τσεκαροντε καλύτερα από τους αρμόδιους

Πώς να τσεκάρεις βρε Ταξιδιώτη μου? Ποιός αρμοδιότερος από τον χρήστη της υπηρεσίας? Για αυτό και το σηκώνω εγώ το θέμα. Επειδή είμουνα ο άμεσος χρήστης αλλά και συνέβαλα και στην οργάνωση / διαμόρφωση της λίστας.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα παρακαλόύσα τους φίλους να μην αρχίζουμε να καταδικάσουμε όλη την φάση
εάν δεν αντι-απαντήση και ο 3pl Black.(Νίκος).
Kαι επειδή το γεγονός χρήζει ιδιαίτερης σημασίας, γιατί είναι μιά "κατηγορία" σοβαρή από τον Χρήστο (που σαφέστατα, δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω), καλό να ήταν να μας δώσει και ο Νίκος την δική του εκδοχή και μετά όσοι θέλουν ας σχολιάσουν το γεγονός...

Αλλα πρώτα όπως λέει και ο λαός μας
"όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου"!

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο σοβαρό προσωπικό του θέμα,
και να μην μπορούσε να ήταν συνεπής...
Ας ακούσουμε πρώτα την γνώμη του, νομίζω...

Αργύρη μου δεν κατηγόρησα. Τον πόνο μου έβγαλα μετά από ένα μήνα συνεννοήσεων για να αλλάξουμε ένα δίσκο σε... Saxo. Και με κίνδυνο Τροχαίας - και με στήσιμο 'αθώων φίλων' - και με τελευταίας στιγμής συνεννοήσεις ότι όλα καλά - και με στέρηση του αυτοκινήτου αυτόν τον μήνα - και προεκειμένου να μην τον 'κατηγορήσω' και 'δώσω' την διακρινόμενη ασυνέπειά του.

Γεγονότα λοιπόν παρέθεσα, που αν τύχουν απάντησης, αυτή θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το συμπέρασμα αν πρέπει να παραμένει η προσοφορά του 3pl black στο forum ή όχι. Τόσο απλά. Θα απαντήσει δηλαδή και στο σχόλιο του Ταξιδιώτη για τα ενδοforumικά.

Τώρα η συμπεριφορά σαν άνθρωπος... άλλο πράγμα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Ακιs Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα Χρηστο,η δουλεια εγινε αλλου η καθολου?Αν το δευτερο,να μιλησουμε δευτερα.....

Δεν έγινε ρε Άκη. Σε ευχαριστώ.
Reply With Quote