29-01-2012, 11:17
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV
|
|
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas
Το κρύο,
με ένα μπουκαλάκι τσίπουρο το ξεχνάς, η καλή παρέα θα μετρήσει
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Μη μου το θυμίζεις Δημητρό και ξύπνησα σήμερα με πονόλαιμο και μύτες - μάτια να τρέχουν... Ένα site που κοίταξα εγώ έδειχνε πως ρίχνει μέχρι την Πέμπτη αυτό το μαλακό άσπρο πράγμα που δεν θέλω να πω τ'όνομά του! 
Ελπίζουμε να βγουν λάθος οι προβλέψεις... 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos
Καλό το τσίπουρο αλλά με 2 τροχούς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...υπομονή λίγο και θα δούμε τι θα γίνει...πρώτα απο όλα προέχει η ασφάλεια όλων...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Παρακολουθω καθε μερα μηπως φανει στις προγνωσεις αλλαγη στον καιρο και την θερμοκρασια αλλα τιποτα..
Θα ειναι πολύ δυσκολο για εμας τους μακρινους τετοιο ταξιδι και ειδικα με τις σημερινες συνθηκες καιρου..
Αν υπαρχει η δυνατοτητα να παμε μια εβδομαδα μετα ωστε να πετυχουμε τον περυσινο καλο καιρο να το κανουμε!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από HECTOR
Συμφωνω απολυτα με τον Χαρη.....Ελπιζω να πανε ολα καλα..
Καλημερα σε ολους.....
|
Το κρύο αντιμετωπίζεται εύκολα με καλό εξοπλισμό δεν τρέχει και τίποτα να κρυώσουμε λίγο στην προκειμένη περίπτωση αφού είναι για καλό σκοπό και ο στόχος είναι να βρεθούμε όσον το δυνατότερο πιο πολλοί από την παρέα στο Σοφικό και να περάσουμε καλά.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ο πάγος που δεν αντιμετωπίζεται με την μηχανή και για τα παιδιά που θα μείνουν εκτός Σοφικού θα πρέπει να πηγαινοέρχονται βραδυνές ώρες στα ξενοδοχεία εκτός Σοφικού με αυτές τις θερμοκρασίες που δίνει η ΕΜΥ είναι άκρως επικίνδυνο μην έχουμε κάποιο ατύχημα και δεν θέλω να το σκέφτομαι καν κάτι τέτοιο.
Για μένα όπως και για πολλά παιδιά από το φόρουμ θα πρέπει να μεταφέρουμε ημερομηνίες από ρεπό άδεια κλπ για τυχόν αναβολής της ημερομηνίας του event αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρωτίστως για μένα προέχει η ασφάλεια.

|