Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Στην παραπανω φωτό, αμα φρεναρε με τα σιδερα τοτε....... σιδερο με σιδερο θα ειχαν γινει ενα.........
Τι θα πει ''ακαταλληλο'' τακακι και τι συνεισφορα εχει ενα τετοιο στο ''crack'' της δισκοπλακας αλλα και στο ''μπλεδιασμα'' σε καποια σημεια της?
Βλεπω καλα την πατουρα των 2 χιλιοστων στην εσω αλλα και στην εξω περιμετρο της δισκοπλακας ¨η με γελουν τα ματια μου?
|
Η παστα απο το τακακι να ειναι πολυ σκληρη με αποτελεσμα την παρουσα κατασταση του δισκου. Παρομοια κατασταση ειχε δισκος σε αμαξι που του ειχαν βαλει τακακια αγωνιστικου τυπου. Ανεβαζε μεγαλη θερμοκρασια στον δισκο για να ερθει σε θερμοκρασια λειτουργιας το τακακι. Επειδη οταν ηταν κρυο δεν επιανε το πιεζε υπερβολικα μεχρι να ζεσταθει. Αποτελεσμα μελανιες και στο τελος ραγισε. Το τακακι μια χαρα και ο δισκος ΠΕ
Οι δισκοι στο αμαξι που εχω εχουν "δοντι" τουλαχιστον 4 χιλ και οι δισκοι ειναι σε αψογη κατασταση. Χρειζουν αλλαγης εδω και 10000 χλμ.
Γιαυτο λεω οτι εμενα μου φαινεται για ακαταλληλο τακακι.
Τωρα εαν γνωριζετε τον ιδιοκτητη και ο λογος που εγινε ετσι ηταν η αμελεια του να αλλαξει δισκο, με μαμα τακακια, παω πασο. Ωστοσο αυτα που γραφω παραπανω ισχυουν και ειναι πολυ σημαντικο τι ειδους τακακι θα βαλουμε εαν δεν βαλουμε τα "μαμα".