View Single Post
Παλιό 31-01-2012, 20:06
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Πάει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο π@υτσο μου στη τελικη για το ποιος θα ειναι προεδρος του πασοκ...Δε το λεω για εσενα που το ανεβασες φιλε,αλλα δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να με απασχολει ενα τετοιο θεμα-η γενικα θεματα ευρυτερου πολιτικου ενδιαφεροντος...Εδω εμεις εχουμε αλλα:μας απασχολει γενικοτερα αν πρεπει να βαζουμε `super` αμολυβδη που μας `δινει μεχρι κ 2χλμ στα 100`(πσσσσ...!) κ `καθαριζει κ τον κινητηρα`(με παρκε διαρκειας...) ενω μας αυξανει κ την ιπποδυναμη στα `πλυντηρια` μας(μηχανες κ jeep 5.7lt..) κ απο 98 παει στους 100 ιππους(ουαουουου...ξηλωνει την ασφαλτο λεμε..),την ιδια στιγμη που κλαιγομαστε οτι δεν εχουμε λεφτα...να βαλουμε βενζινα(π.χ.)..!Κ ενω αλλοι λαοι πχ οι Πολωνοι διαμαρτυρονται εφευρετικοτατα κ εμπρακτως,για θεματα που απτονται της καθημερινοτητας τους,εμεις εχουμε σκοτωσει,λιθοβολησει,γιαουρτωσει ολοι τη βουλη απο το πληκτρολογιο...Αμαν ρε παιδια ποσο δυσκολο ειναι να συνενοηθουμε με αλλα φορουμ κ να κανουμε κατι αναλογο..?Αστο,θα απαντησω μονος μου..:Τοσο δυσκολο οσο,το να μην πας για καφε,ασε μωρε παιζει κ η ομαδα την Πεμπτη..Αστο απο που να το πιασω...Δεν ειμαστε για τιποτα,γενικα σα λαος-κ κατ`επεκταση σαν πολιτικοι,αφου εμεις τους ψηφιζουμε(οχι εγω παντως..)- δεν ξερω,κοιταμε να ειμαστε πολιτικα ορθοι μαλλον κ το`χουμε χασει..Σκεφτεσαι να βγει σημερα ενας Μακρυγιαννης κ να πει:`Θα μου κλ@σετε τ`######α!`.Ποιος...?Κ κοιταξτε να δειτε ποσοστα που θα παρει η νδ στις επομενες εκλογες,τις προαλλες ειχε βγει ο αντωνακης κ τα ζωα πηγαιναν κ του εσφιγγαν το χερι κ τον χτυπουσαν φιλικα στην πλατη..!...Γιατι τετοια ζωα ειμαστε κ τετοια μνημη εχουμε-χρυσοψαρου..Ουφ,ξαλαφρωσα..Σ`ευχαριστω για την ευκαιρια να τα πω ρε φιλε,sorry αν σου ψιλογ@μησ@ κ το θεμα..Παντα φιλικα(ομως),stukas..-Tελος μυνηματος,δεν επακολουθουν γελακια κ φατσουλες κ αλλα τετοια γκομενιστικα..

χαρα μου..........
Reply With Quote