View Single Post
Παλιό 20-08-2009, 09:45
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: Τι είναι forum?!!!!!!!!!!!

Aς απαντήσουν καλύτερα τα μέλη - φίλοι της παρέας μας:

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση για την όλη εξέλιξη, να μεγάλο ευχαριστώ στους Arkas, soter3gm, geoski αλλά και σε όλους εσάς που με τα γραφτα σας αλλά και οχι μονο ησασταν διπλα στο προβλημα μου!
Οι πιο πανω με πήραν τηλεφωνο και ο soter3gm με τα λογια του μου εδωσε οδηγίες αλλα και κουραγιο να προχωρησω στην επεμβαση.
Ειμαι Ελλάδα από τις 05.00 σήμερα Τετάρτη19 του μηνός.
Όλα καλά και το βράδυ περισσότερες λεπτομέρεις και για τη βλάβη αλλά και για το ταξίδι!
Ενα θα προσθέσω ότι η πρώτη μου σκέψη για βοήθεια ηταν το διαδύκτιο και με συγκίνησε η άμεση ανταπόκριση, σε λίγοτερο από 1 ωρα που ποσταρησα ειχα τηλεφωνημα
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanb
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε, κατά τύχη μπήκα σήμερα με μια dial up γραμμή στο χωριό, (δεν είμαι σε πολιτισμό), και μόλις είδα το μήνυμα του arka κοίταξα τι μέρα είναι. Δυστυχώς η σύζυγος δουλεύει και είμαι με τα παιδιά. Φέτος δεν κάναμε διακοπές μαζί γιατί ερχόμουν εγώ έφευγε αυτή. Ελπίζω το βράδυ που θα σχολάσει να με θυμηθεί.
Πάντως σας ευχαριστώ, όλους και εσείς ότι επιθυμείται και θα τα πούμε τέλος του μήνα Αθήνα, γιατί εδώ το internet θεωρείται παραπάνω από πολυτέλεια.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει ανοιχτει ενα thread με θεμα "Τι ειναι forum;"
Δεν υπαρχει καλυτερη απαντηση για το τι ειναι φορουμ απο αυτο το προβλημα που δημιουργηθηκε και επιλυθηκε μ αυτον τον τροπο.

Αυτο ειναι φορουμ. Πολυ απλα.

Και γω οταν ανεβαινα μονος Σουηδια ενοιωθα οτι δεν ημουν μονος στην πραγματικοτητα. Ειχα ολα εσας τα παιδια διπλα και ηξερα οτι ο,τι και να γινει καποια βοηθεια θα υπαρξει.

Αυτο ειναι φορουμ λοιπον.

Αν εννοούμε βέβαια το Gs forum...
Reply With Quote