02-02-2012, 11:32
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
|
|
Απάντηση: Μου τι δινει......
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ
που ενω φωναζουμε και διαλαλουμε ελευθερια λογου ξαφνικα οι εχωντες την δυναμη αποφασιζουν να διαγραψουν μηνυματα.
Μηνυματα τα οποια δεν ειναι ουτε εκτος κανονισμων ουτε spam.
Για εμενα οι λογοι ειναι δυο.
Η' η αντιπαθεια του συγκεκριμενου προς εμενα, οπου δεν με πολυ αγχωνει
η' το ποστ που εβαλα χαλασε καποιου ειδους σχεση αναμεσα στο μαγαζι και το φορουμ.
Το ποστ μου δεν ηταν περισσοτερο spam απο αυτο που προσβλητικα μου απαντησε ο jtiniakos(οπως τελος παντων γραφεται ο συμφορουμιτης).
Το γεγονος οτι με λεει αχαριστο ο συμφορουμιτης γιατι ειχα διαφορετικη αποψη και την εξεφρασα δεν ειναι spam ουτε προσβολη?
Το θεμα μου δεν ειναι ο συμφορουμιτης αλλα ο ''λεβεντης'' που ξυριζει με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Πριν κλειδωσετε το θεμα η' πριν το ''εξαφανισετε'' η' πριν το κανετε να το βλεπω μονο εγω, να θυμαστε
Στο GSFORUM υπαρχει ελεθυερια λογου
|
Να ξεκινήσω λίγο με το nicname μου......Ξέρεις πολύ καλά πως γράφεται και στην περίπτωση που δεν ξέρεις πας λίγο πίσω και το κάνεις αντιγραφή αφού κάνεις πρώτα παράθεση να μην σου τα λέω γιατί είσαι καλά διαβασμένος .....ΑΛΛΑ δεν θα κάτσω να κλαίω κιόλας και να πω ότι με πρόσβαλες.....Είπα πολλές φορές να μην δώσω σημασία ΑΛΛΑ κολλητέ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ και μάλιστα έντονα και όπως είπες ελευθερία λόγου και εγώ την εκφράζω στο πρόσωπο σου.....
Επειδή όμως ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος και θες πάντα να δημιουργείς θέμα και να αναταράζεις τα νερά γράψε λοιπόν ένα τηλ(που υπάρχει είδη στο προφίλ μου)και κανε μου μια αναπάντητη για να μην σε χρεώνω κιόλας 6948629130
και να το λύσουμε οι δυο μας και όχι να ψάχνουμε δικηγόρους
υ.γ Δεν θα σε πάρω τώρα τηλ γιατί θα οδηγώ σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες(είπα να το διευκρινίσω σε περίπτωση που δεν απαντήσω μην το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου )
ΤΑ ΛΕΜΕ
|