Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Εννοείς να μη θες να καταλάβεις αυτά που γράφω! Κάνε μιά περιήγηση στα διάφορα θέματα του φόρουμ και θα δεις αν υπάρχουν αρχηγιλίκια..... Τώρα για ποιές υποδείξεις μιλάς ή οδηγίες....Που τα είδες φίλε μου;! Οι "αρχηγοί" φροντίζουν μόνο για την εύρυθμη λειτουργεία του φόρουμ και τη διοργάνωση και συντονισμό των διαφόρων εκδηλώσεων.
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μου φαίνεται ότι έχεις μπει για κάποιο λόγο προκατειλλημένος. Δώσε λίγο χρόνο......
Σίγουρα κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν και παράπονα, μην ξεχνάμε ότι είμαστε μέλη της κοινωνίας μας, εδώ βρεθήκαμε λόγω της κοινής μας αγάπης στα δίτροχα και δε σημαίνει ότι απαραίτητα ταιριάζουν τα χνώτα όλων με όλους.
|
Η περιήγηση συνεχίζεται σε άλλα tabs, no worries mate!! Έχω χαθεί στον άπλετο κόσμο των smilies & emoticon

Δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες υποδείξεις, μια υπόθεση έκανα από την πλευρά μου, σε ότι έχει να κάνει με τα "αρχηγιλίκια". Δεν είπα κάτι για τους συγκεκριμένους αρχηγούς, δεν τους ξέρω άλλωστε. Τώρα αν αυτή η υπόθεση σε έκανε να πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνω τι να σε πώ. Ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις.
Μια γενική έκφραση ήταν, αμερόληπτη, και χωρίς καμμιά προκατάλειψη.
Ο γκέκας είναι για τα ρίφια που παρεκκλίνουν της πορείας τους.