View Single Post
Παλιό 04-02-2012, 23:54
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Η Τρόικα θέλει τους Έλληνες χωρίς Παιδεία, Άμυνα και λε

Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ψηφίζω, έχω όμως να πω τα εξής.
Παρακολουθώ αυτή την κατάσταση από τα τέλη του 2009, αρχικά στον ξένο και κυρίως στο γερμανικό τύπο. Δε θα πω ξανά για τα ολέθρια "λάθη" της συμμορίας των πράσινων που οδήγησαν τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Οταν ψηφίστηκε ο 3845 τον Μάη του '10, κάθε νοήμων άνθρωπος μπορούσε να δει που θα οδηγηθεί η κατάσταση.

Τον Ιούλιο νομίζω του '09 ο Σαμαράς παρουσίασε το Ζάππειο Ι το οποίο λοιδωρήθηκε όσο δεν πάει άλλο, μεταξύ άλλων από πάνσοφους δημοσιογράφους-αναλυτές που κατοικοεδρεύουν σε μεγκάλα κανάλια, στο φάληρο κι αλλού. Τότε ο Παπακ έλεγε ότι με τα μέτρα που έλαβαν, ποιά άραγε, το 2011 η χώρα θα έβγαινε στις "αγορές". Πέρασε ένας χρόνος και το μόνο αποτέλεσμα ήταν η αύξηση της ανεργίας και το κλείσιμο επιχειρήσεων.

Τον Ιούλιο του '11 μας μίλησαν πρώτη φορά για "κούρεμα" κι ότι αυτό θα ήταν η σωτηρία. Μέσα στον Αύγουστο μας φόρμαραν εισφορές αλληλεγγύης, τέλος ακινήτων... ακόμη μιά αφαίμαξη δηλαδή και μάλιστα την ώρα που υγεία και παιδεία βρίσκονται στα όρια αν δεν έχουν ήδη καταρρεύσει.

Τον Οκτώβρη ο ΓΑΠ θέλησε να δώσει φωνή στο λαό, η ιστορία θα δείξει προθέσεις..... το αποτέλεσμα ήταν μιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ολίγη από ΝΔ και ΛΑΟΣ και πρωθυπουργό έναν τραπεζιτικό υπάλληλο, υψηλόβαθμο μεν, υπάλληλο δε και μάλιστα όχι του ελληνικού λαού!

Σκοπός θα ήταν να διαπραγματευτεί!!!!! Ο κυριούλης όμως ακούει τα αφεντικά του- τα άλλα, όχι εμάς- και προσπαθεί αν εκβιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να περάσει ότι ζητά ο επίσης ολίγιστος και μάλλον "υπαλληλάκος" mr blue eyes.

Ο Καρατζαφέρης, άριστος στις κ...τούμπες δήλωσε ήδη ότι δε θα ψηφίσει αβλεπί, κρατώντας όμως ουσιαστικά και την πισινή λέγοντας ότι θα διαβάσει μέχρι και τα κόμματα του κειμένου που θα φέρει ο πιό έξυπνος έλληνας ( συνειδητά με μικρό για τον συγκεκριμένο ) πολιτικός στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όταν αυτή γίνει....

Μένει να δούμε τι θα πει ο Σαμαράς.

Οπως λέει και το τραγούδι.....

Η πιό μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Είναι η ώρα να πουν και καμιά αλήθεια στους ψηφοφόρους τους, τους πελάτες τους!

Να μας εξηγήσουν χωρίς υστερίες και διασπορά πανικού τι σημαίνει παραμονή στο ευρώ με τους όρους που τα αρπαχτικά θέτουν και τι θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία κι επιστροφή στη δραχμή.

Οι Γερμανοί λένε ότι αυτή τη φορά δε μπλοφάρουν! Τι λέμε σοβαρά;!
Μιά σπίθα αρκεί για να ανάψει η φωτιά! Δεν νομίζω να θέλουν να δουν τον ευρωπαϊκό νότο να εγκαταλείπει το ευρώ. Το διακύβευμα για αυτούς θα είναι τεράστιο.

Και θα κλείσω χρησιμοποιώντας ακόμη μιά φορά μιά ρήση των "αγαπημένων" μου Γερμανών.....

"Καλύτερα ένα φριχτό τέλος παρά μιά φρίκη χωρίς τέλος!"

Last edited by ortho; 04-02-2012 at 23:57.
Reply With Quote