10-02-2012, 14:27
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: χαριζεται....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE
δε το διαβασες σωστα φιλε Κωστα...ριξε παλι μια ματια σε οτι γραφω!  ....
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE
Φιλε Κωστη φανταζομαι οτι η επιβεβαιωση ειναι πολυ συμαντικη για σενα....εσυ πιστευεις αυτο ,εγω το αλλο...εγω παραθετω τα επιχειρηματα μου, εσυ τα δικα σου...αν πραγματικα υπηρχε κανονισμος για το θεμα των αγγελιων θα τον ακουλουθουσα....δεοντολογικα λοιπον κρατησα προτεραιοτητα σε σχεση με την ωρα που εστειλε καποιος μνμ η' πηρε τηλεφωνο η' εγραψε δημοσια!δεν γνωριζα κανεναν (αν δεις με το πιανο το εδωσα σε ατομα που δεν γνωριζα παρολο που μου το ζητησε ο συναδελφος καπιτεν που μονο και μονο ως ιδιοτητα και γνωστος θα μπορουσα να του δωσω παρακαμπτωντας αλλους....)...Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι εμεις που αναφεραμε την εμπειρια μας δημοσια σκεφτομαστε παραλογα και οχι λογικα οπως εκανε ο φιλος σου και το αναφερεις δημοσια ,θεωρω οτι υποτιμας οσους διαβαζουν το φορουμ....αν δε μπορεις βεβαια να γραψεις οτι ειπατε ,μπορεις να το ζωγραφισεις!ειχα 20 στα καλλιτεχνικα ,θα καταλαβω!  ....παντα φιλικα
υ.γ. εδω δεν ειναι αγγελια μπορειτε να γραψετε δημοσια και οχι με πμ!! 
|
Όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν... δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω Γιώργο...
Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το να μπαίνω σε αντιπαράθεση με κάποιους που - εσκεμμένα - επιδιώκουν να μην καταλαβαίνουν, έτσι ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις... 
|