View Single Post
Παλιό 10-02-2012, 23:27
Magelanos Ο/Η Magelanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: Κ1200S
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο ότι χρειαστείς από φωτογραφικό εξοπλισμό και παρελκόμενα θα στο καλύψω εγώ.
Επίσης ένα Netbook και ένας αχρησιμοποίητος μεγάλος σάκος της BMW που έχω, είναι στην διάθεσή σου αν τα χρειαστείς...

Όλα να σου έρθουν όπως τα θέλεις ταξιδιώτη, και να ξέρεις ότι σε αυτό σου το ταξίδι μόνος θα είσαι μόνο πάνω στο "Κ"....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
για τον κολλητο μου ενα πληρες φαρμακειο...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nordkapp Εμφάνιση μηνυμάτων
Mε ολο το σεβασμο Πανο θα ηθελα να σου προσφερω και εγω λιγο πριν ξεκινησει το ταξιδι σου 100€ για τις πρωτες βενζινες σου.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν έβρισκα τον τρόπο για να το εκφράσω.
Μετά τους frits & nordkapp, (Σταύρο & Βαγγέλη), θα ήθελα να μου επιτρέψεις να κλείσω το ξενοδοχείο της πρώτης διανυκτέρευσης.
Δυστυχώς ξεκινάς Κυριακή, αν ήταν Σάββατο, θα κάναμε παρέα και τα χιλιόμετρα μέχρι τα σύνορα, για ξεπροβόδισμα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η 2η διανυκτέρευση από μένα....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Και απο εμένα μια διανυκτέρευση....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο, να μιλήσουμε για τα ξενοδοχεία σου στην Ιαπωνία που είναι (μάλλον) και τα πιο ακριβά να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε
και πόσες διανυκτερεύσεις μπορώ να σου καλύψω!!!

(Σταύρο ευχαριστούμε για την "παρακίνηση")
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staga1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Πάνο είσαι ένα ξεχωριστό άτομο και πολύ συμπαθής σε πολύ κόσμο μέσα στο GS FORUM και σίγουρα και εχτός !!
Θα ήθελα και εγώ από την μεριά μου να σου προσφέρω άλλη μία διανυκτέρευση με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου !!!Σου εύχομαι και από εδώ να έχεις ένα όμορφο ταξίδι και να ξέρεις ότι παρέα σου νοερά θα είναι όλο το GS FORUM !!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω τι φωτογραφικό υλικό θα σου δώσει ο Σταυρής, πάντως εγώ μπορώ να σου διαθέσω για το ταξίδι σου την κάμερα κράνους μου Contour HD με 20-25GB μνήμες!!

Και επιπλέον θα τσοντάρω 50€ για την πρώτη αλλαγή ελαστικών σου!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε!!! Για Ιαπωνία μπορώ να σου πω αρκετά (κυρίως για Tokyo, Nagoya, Yokohama που έχω επισκεφθεί)!

Αυτά τα ολίγα από εμένα !!

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από boxerakias57 Εμφάνιση μηνυμάτων
Από εμένα τον Φαίδωνα αλλά και την εταιρία ΦΑΙΔΩΝ Κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΠΕ

θα έχεις φίλε Παναγιώτη, οτι χρειαστείς για την προετοιμασία της μηχανής σου ΔΩΡΕΑΝ !!!

Όλα προσφορά από εμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Να γιατί GSFORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε πανο πρωτα πολλα γερος να εισαι να πραγματοποιησεις τον στοχο που εβαλες.σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.ελπιζω ολα να πανε βολικα και να μην σε δυσκολεψη τιποτα.σαν μια μικρη βοηθεια λεω να σου καλυψω και εγω μια διανυκτερευση για τον σκοπο που εχεις βαλει.λιθαρακι λιθαρακι και με λιγο υπομονη πιστευω να γινει αυτο που ελπιζεις δινοντας χαρα και σε εμας που προπαντων ειμαστε φιλοι σου.Καλο κουραγιο κανεμας υπερηφανους και οτι και να γινει να ξερεις οτι το παν δεν ειναι ο τελικος προορισμος αλλα το ταξειδη που εχεις μπροστα σου.Χαιρομαι που εχω τετοιους φιλους {με βαμμενα μαλλια..........}

Πω..Πω..Πω.. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε… Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Θα έχω εσάς, τα φιλαράκια, που προσφέρουν αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, και με βοηθούν να κατακτήσω το όνειρο μου…

Επειδή θα θέλω παρέα στο ταξίδι μου τα ονόματα σας θα είναι γραμμένα στην βαλίτσα μου…

Ευτυχη ετοιμάσου για συνάντηση και βγάλε κοστολόγιο..