13-02-2012, 10:56
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'
|
|
Απάντηση: Οργή Λαού...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv
Αυτο λέω και εγω φίλε μου συμφωνώ με τον Κώστα ο κόσμος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΙΣ 5:30 απο Σύνταγμα μέχρι Ομόνοια τίγκα. Λίγα πλάνα δευτερολέπτων έδειξε ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.
Μην μασάτε από τις καταστροφές έγιναν για να ασχολούμαστε όλοι με αυτές αντί να δείξουν τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και όχι στην Αθήνα αλλά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv
|
Θεσσαλονίκη ήταν όλοι για καφεδάκι....και σπίτι στο τζάκάκι τους...Αυτός δεν ήταν κόσμος μπροστά στα εκατομμύρια που ήμαστε...Παρ'ολα αυτά
κάποιοι από εμάς προσπαθούσαμε να σώσουμε τις περιουσίες των υπολοίπων και των μαγαζιών που θα δουλέψουν σήμερα τα αδέρφια μας και οι γονείς μας έχοντας και τραυματίες και όλα αυτά για 800Ε(τόσο μ@λ@κες) ενώ την ίδια ώρα ακούγαμε για άλλη μια φορά ότι δεν κάναμε σωστά την δουλειά μας...ευχαριστούμε τους Έλληνες τα αδέρφια μας που μας υποστηρίζουν...δεν πειράζει ο κόσμος βλέπει και κρίνει..καλό θα ήταν να μιλάνε βέβαια αυτοί που έχουν εικόνα του τι γίνεται και όχι ότι τους δίνουν έτοιμο...έξω από τον χορόοο..ξέρω και εγώ...
|