View Single Post
Παλιό 13-02-2012, 12:00
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: ελληνικη; αστυνομία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη...

Αναφέρεις... 4 μελής οικογένειες... πατέρας με παιδάκι στην αγκαλιά... ζευγάρι συνταξιούχων.... Σωστά...??

ΤΙ ακριβώς έκαναν εκεί??????????? Να σου απαντήσω εγώ...?? Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! ! !

Μας (σας) έχουν πείσει αυτοί οι 300 αλητήριοι (μαζί με κάτι λαμόγια δημοσιογράφους, εκδότες, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, κ.ο.κ.) που μας κυβερνάνε ότι ιδρώνει τ' αυτί τους από τέτοιου είδους διαμαρτυρίες...?? ΟΧΙ βέβαια... Εδώ είναι απλά τα πράγματα... ή ταν ή επί τας... ή καίνε τη Βουλή με τα 300 τομάρια μέσα και πάμε από την αρχή ή καθόμαστε στα αυγά μας και ησυχάζουμε... τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο... Ημίμετρα δεν υπάρχουν πλέον...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς που ΔΕΝ είμασταν ΕΚΕΙ... είδαμε ΚΑΙ την Αθήνα ΚΑΙ τη Λισσαβώνα από την TV !
Κώστα μου δεν θέλω να ανοίξω πολιτική κουβέντα μιλάω για τα γεγονότα......είναι άνθρωποι αυτοι με τις οικογένειες και τα παιδιά και τους παππούδες που αποφάσισαν να βγουν στο δρόμο. Έτσι για να δηλώσουν ότι ήταν εκεί.δεν έσπαγαν προκαλούσαν απλά ήταν εκεί. είναι και αυτό είδος διαμαρτυρίας. Σε κάθε περίπτωση η πλειοψηφία του κόσμου ήταν κόσμος της διπλανής πόρτας ήσυχοι με τα παιδιά τους και πήγαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Δεν πήγαν ούτε για να τα σπάσουν ούτε για να βάλουν φωτιές. Σε πληροφορώ ότι για να κάψεις τη Βουλή έπρεπε να την πλησιάσεις και τα χημικά άρχισαν να πέφτουν και εκεί που ήταν απλός κόσμος. Να σε πληροφορήσω ότι αμέσως σε πιάνει δύσπνοια και τσούζουν τα μάτια σου....δεν είναι τόσο εύκολο να την κάψεις την Βουλή. Δεν κατηγορώ κάποιον που δεν πήγε...απλά όποιος δεν ήταν εκεί δεν μπορεί να καταλάβει πόσο εγκληματικό ήταν αυτό......το ποδοπάτημα το γλιτώσαμε στο τσακ..... γι αυτό Κώστα μου μην το απλοποιείς τόσο πολύ το ότι ο κόσμος βγήκε επιτέλους στο δρόμο. Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς και όχι κουκουλοφόρος
Reply With Quote