View Single Post
Παλιό 13-02-2012, 13:30
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: ελληνικη; αστυνομία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην συγκεκριμενοποιείς το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα (θυμό μου) φίλε κώστα. Αυτό που με χαροποίησε χτες ήταν που είδα απλό κόσμο να σηκώνεται από τον καναπέ του. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα δεις πολλές περιπτώσεις που το ακατόρθωτο τελικά έγινε πραγματικότητα. Το χτεσινό χαρμόσυνο είναι ότι ο κόσμος έπαψε να είναι παθητικός. Δεν ξέρει κανείς τη δύναμή του.
Όσο για τα νεύρα μου και τους μπάτσους αυτό αφορούσε τα χτεσινά γεγονότα μεν αλλά να ξέρεις...όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στον πατέρα μου τη μάνα μου και την αδελφή μου....ναι θα τον κάψω ζωντανό......βλέπεις μόνο τη μία πλευρά φίλε δεν είναι θέμα νεύρων είναι θέμα από ένα σημείο και πέρα επιβίωσης.....όποιος απειλήσει τη ζωή των δικών μου ή την δική μου...ναι θα ορμήξω....όπως με τα ίδια λόγια έλεγες ότι θέλεις να κάψουμε τη βουλή και τους βουλευτές....και αυτοί απειλούν τη ζωή μου...τέλος
Και επειδή με γνωρίζεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε κάποια πράγματα δεν κάνω εκπτώσεις....εδώ μιλάμε για τη ζωή μας Κώστα και χτες χωρίς υπερβολή απειλήθηκε....δεν μπορώ να σου το εξηγήσω μόνο αν ήσουνν εκεί θα το καταλάβαινες.
Μαζί μου χτες ήταν μια φίλη μου που διαφωνούσε με το τρίπτυχο για τους μπάτσους (όπως και γω εν μέρει γιατί έχω φίλους αστυνομικούς).......μετά τα γεγονότα τα χτεσινά άλλαξε άποψη....ξέρεις γιατί? απειλήθηκε η ζωή της από ποιους? όχι απο εξωτερικό εχθρό (αυτό ελέγχεται βέβαια) αλλά από έλληνες κατά τα άλλα αδελφικό αίμα.
Ok φίλε Ζήση... συμφωνώ σε ΟΛΑ μαζί σου... είσαι Οκ τώρα??

Πες μου ένα μόνο πράγμα...!!

Μου έχεις πει σε 5 posts σου ότι δεν ήμουν εκεί γι αυτό δεν ξέρω τι πέτυχες(αμε)... ΟΚ σωστός !!!! ΔΕΝ ξέρω!!!! Ήμουν στον καναπέ... ΚΑΚΩΣ!!! Έχεις δίκιο!!! Μπράβο σου που ήσουν εκεί...!!!

Πες μου όμως ρε gamwτo για να μάθω κι εγώ... ΤΙ είναι αυτό που πέτυχες(ατε)????? ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ...
Reply With Quote