View Single Post
Παλιό 13-02-2012, 13:42
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: ελληνικη; αστυνομία

Εγω πάντως ήμουν απο τις 4 μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα απολύτως εκτός απο κάτι αυγά που πετάχτηκαν και απο κάτι νεράτζια.Μάλιστα επειδή περπατούσα συνέχεια εκεί κοντά δεν είδα κάτι η κάποιους που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν επεισόδια.

Περίπου 5 και τέταρτο έπεσε η πρώτη λάμψη κρότου δίπλα μας και αμέσως χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση.

Φυσικά φύγαμε αμέσως σχεδόν ολοι διότι χωρίς τα απαραιτητα ( μάσκες κλπ) είναι αδύνατον να κάτσεις και πήγαμε στην Βουλής όπου εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα με αποτέλεσμα να έχω το χρόνο να παρακολουθήσω τους ανθρώπους γύρω μου.Οντως ήταν απλοί άνθρωποι , οικογενειάρχες πολλές γυναίκες ηλικιωμένοι (παιδιά δεν είδα).Με λίγα λόγια άνθρωποι φοβισμένοι και απελπισμένοι που απλά με την παρουσία τους και μόνο ήθελαν ίσως να ασκήσουν μια πίεση.

Μετά τις 6 και κάτι αν θυμάμαι καλά ήρθαν εκεί που είμασταν και έριξαν ένα κάρο χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση.

Φυσικά φύγαμε και απο εκεί και μετά το πεδίο ήταν ελεύθερο να αναλάβουν οι πασίγνωστοι γνωστοί με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.
Reply With Quote