View Single Post
Παλιό 16-02-2012, 02:22
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστολή Παπαδήμου στον Νίκολα Γκρούεφσκι

Δυστυχώς για λόγους που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα από αυτό εδώ το βήμα... Προσωπικά πιστεύω ότι με τον "καλό" τρόπο, τον πολιτισμένο, τον διάλογο, και τα επιχειρήματα το μόνο που θα πετύχουμε είναι να τα χάσουμε ΌΛΑ. Δεν συνεχίζω γιατί θα κατηγορηθώ για φασίστας, χρυσαυγήτης ή ακόμα για αναρχικός, χαοτικός και δεν ξέρω ακόμα τι... Με το να σκύβουμε το κεφάλι και να έχουμε τους παρακρατικούς και τους πρεζακοκουκουλοφόρους πακιστανοαλβανούς πλιατσικολόγους να διαλύουν κάθε μεγάλη κίνηση διαμαρτηρίας μη περιμένετε να πετύχουμε πολλά. Ή τελειώνουμε με όλα αυτά ΜΙΑ και ΈΞΩ ή άστο καλύτερα άσ' το πάρουμε χαμπάρι και άσ' πάρουμε και από έναν κουβά βαζελίνη ο καθένας για να μη μας πονάει πολύ. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν τρως... Ή κάνουμε ένα ντου να τελείωνουμε ή άντε γεια. Εγώ παιδιά δεν έχω, αλλά αν είχα θα έδινα ευχαρίστως τη ζωή μου για να ζήσουν αύριο σαν άνθρωποι. Παρ' όλα αυτά προσωπικά είμαι έτοιμος να πολεμήσω αν χρειαστεί. Αλλά μάλλον τον μέσο "άνδρα" νεοέλληνα πιο πολύ τον ενδιαφέρει να πετύχει η αποτρίχωση στο στήθος και η λεύκανση στα δόντια παρά οτιδήποτε άλλο... Γι' αυτό λοιπόν άσ' του βάλουμε σως για να γλυστράει... Μη βιαστείτε να με χαρακτηρίζετε πολιτικά γιατί σας το λέω θα πέσετε έξω. Δεν έχω καμιά σχέση με αυτές τις π@π@ριές... Δυστυχώς δεν μπορώ να πω άλλα από εδώ...
Reply With Quote