View Single Post
  #3  
Παλιό 16-02-2012, 12:18
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Αναγκαστικές επιτάξεις ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ περιουσίας εγγυήση στη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμ, ξερουν οτι ουτε με 10 μνημονια δεν βγαινουν τα λεφτα, οποτε γιατι να μην μας παρουν και τα σπιτια, χωραφια κλπ?? (Να γιατι και οι αυξησεις στις αντικειμενικες αξιες!..)

Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!!!

Καλο θα ηταν να επαληθευουμε αυτα που διαβαζουμε σε αθλια μπλοκς απο αθλιος δημοσιογραφισκους τυπου ''κοντρα'' τσανελ και να μην παραμυθιαζομαστε ουτε οι ιδιοι αλλα ουτε και να γινομαστε συνεργοι τους σε αυτην τους την προσπαθεια.
Και ειδικα σε αυτο το φορουμ το οποιο οπως εχει λεχθει και στο παρελθον ειναι η χαρα του copy paste αυτων των αθλιων!!!
Ενταξει καποιοι εχετε οργη αλαλ δεν μπορειτε να περνατε αφιλτραριστα το καθε τι που αναρταται σε μαζοχιστικα μπλοκς!!!!!!!!

Μπηκα στο συγκεκριμενο μπλοκ το οποιο εχει φωτογραφια μονον τις πρωτες γραμμες του ΦΕΚ 2501 και προσπαθησα να ακολουθησω το λινκ της ''διαυγειας''....τζιφος!!!! δεν υπηρχε πουθενα.
Ετσι πηρα το ΦΕΚ μεσα απο το σαιτ του Εθνικου τυπογραφειου το οποιο και παραθετω.

και σε ρωτω φιλε black Hawk που γραφει για ιδιωτικη περιουσια??????
Μηπως αναφερεται σε μεταβιβασεις Κρατικων μετοχων διαφορων τραπεζων και οργανισμων στο Ταμειο αξιοποιησης Κρατικης Περιουσιας???????

Συνεχισε λοιπον φιλε black Hawk την ''καλη δουλεια'' της παραπληροφορησης κι εξωθησης, δια μεσου αυτης, των υπολοιπων μελων στα ακρα......συνεχισε.
Πετυχες τον σκοπο σου, τουλαχιστον με εναν, που ουτε αυτος μπηκε στον κοπο για να ψαξει!!!!!

Υ.Γ. προς τους διαχειριστες: Νικο και Δημητρη καλο θα ηταν να ''κατεβει'' αυτο το νημα διοτι ειναι αντιθετο με την ηθικη και πολυ πιθανον τους κανονες αυτου του φορουμ.
Δεν εκφραζει την γνωμη του black Hawk οποταν καλως θα εμενε αναρτημενο αλλα αποτελει μια αναδημοσιευση ενος ψεματος. Το φορουμ αυτο δεν μπορει να λεει ψεματα στους επισκεπτες και τα μελη του αναδημοσιευοντας τα ψεματα αλλων!!!
Ετσι γινεται κοινωνος και διαμετακομιστης ψευδων ειδησεων!

Αποψη μου φυσικα.
Attached Images
File Type: jpg document-page-001.jpg (98.0 KB, 30 views)
File Type: jpg document-page-002.jpg (98.7 KB, 21 views)
File Type: jpg document-page-003.jpg (100.5 KB, 11 views)
File Type: jpg document-page-004.jpg (99.0 KB, 7 views)
Reply With Quote