View Single Post
Παλιό 18-02-2012, 10:08
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Να μαι και εγώ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τα πολλά λοιπόν καλώς ήρθα Και εγώ στο club των σκασμένων αναρτήσεων

Τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόμουνα καλά την ανάρτηση (κοπάναγε αρκετά)χωρίς να δώ κάποια άλλη ένδειξη.Σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας δουλεία μου χτύπαγε έντονα στις λακούβες στον δρόμο και ηταν ενοχλητικό στην μέση μου.Φτάνοντας λοιπόν δουλειά κοιτάω κάτω και βλέπω να έχει πετάξει λαδάκι.
Παίρνω τηλέφωνο τον πρόσφατα παθών Άκη να τον ρωτήσω από που ξεκίνησε η διαρροή λαδιού στην δικιά του και μου επιβαιβαίωσε το κακό.Η επόμενη κίνηση ήταν να μιλήσω με τον Θανάση στο Motion n Style λέγοντας του τι συμβαίνει και εκείνος μου είπε να πάω εντός της ημέρας να το δεί.
Έτσι λοιπόν έφυγα νωρίτερα από την δουλειά και πήγα Άγιο Στέφανο(που παρεμπιπτόντως χιόνιζε)και μετα από έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι η ανάρτηση μου όδευε προς τον άλλο κόσμο.:
Έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες απέστειλε mail στην BMW HELLAS και στην Γερμανία και περιμένω απο εβδομάδα απάντηση για το αν θα περαστεί εγγύηση λόγω των λίγων χιλιομέτρων που έχω (29.700)....

Σε αναμονή λοιπόν το τι θα γίνει.......

Kαλημέρα Γιανιώ και ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα

Μπορείς να μου πείς όμως τί σχέση έχουν τα χιλιόμετρα με το αν θα ισχύσει η εγγύηση ή όχιτι τερτίπια ειναι αυτα δλδ αν έχεις κάνει 70000 χλμ τι θα σου ελεγαν

παιδιά....οπως και το press direct μιλάμε για ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ λάθος

μήν ξεχάσουμε και τα βασικά

Δλδ εγώ που κοντευω τα 80000 έτσι και μου σκάσει (μιλάμε παντα για την τσιμούχα) τί θα μου πούν.....εχεις πολλά χλμ

με σύγχυσες πρωί πρωί.......

Καλημέρα

Last edited by vasorfa; 18-02-2012 at 10:10.
Reply With Quote