View Single Post
Παλιό 18-02-2012, 23:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά απο 12 χρόνια παρουσίας και τεχνολογίας του Varadero, και δεδομένης της "πράσινης τρέλας" που κυριαρχεί και όχι άδικα, ειλικρινά περίμενα κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο σε τομείς όπως το βάρος και η κατανάλωση και όχι μόνο στην ιπποδύναμη, σχέσεις και φρένα...

Σόρρυ, αλλά ότι και να μου πείς, προβλέπω ότι θα έχει την τύχη των ΤΑ και VFR....δεδομένης και της υψηλής τιμής...θα το δείξουν βέβαια οι πωλήσεις..

Στην τελική και σύμφωνα με την δική μου άποψη περι μοτοσυκλέτας, δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία να την εντάξω, αλλά τείνω να την εντάξω στην κατηγορία του MultiStrada Tiger κλπ....Κατηγορία προσωπικά για μένα πλήρως αδιάφορη...
Το ΤΑ τι προβλημα εχει? ειναι δευτερο στις πωλησεις μετα το Βστρομ με 219 πωλησεις εναντι 469......
Δεν ηταν βεβαια και ποτε πρωτο ¨η οταν ηταν δεν υπηρχε καθολου ανταγωνισμος. Αλλα μην αρχισουμε αυτην την συζητηση τωρα.

Δεν υπαρχει κατηγορια να το ενταξεις...ειναι μια κατηγορια μονο του η οποια κατα την Χοντα λεγεται ''adventure sports tourer''.
Αν ηταν MultiStrada Tiger δεν θα ηταν 275 κιλα και θα εστριβε και θα φρεναρε σαν κι αυτα, που ειμαι σιγουρος οτι δεν.........δεν το χρειαζεται εξαλλου.

Φρενα? δεν ξερουμε ακομη, αλλα το C-ABS που εχει δοκιμαστει σε αλλα μοντελα αναφερεται ως το καλυτερο συστημα φρενων πανω σε μοτοσυκλετα αυτην την στιγμη. Φρεναρει ακομα και σε χαλικι, νερο, γυαλι χωρις να ριχνει τον αναβατη και μαλιστα με το μαξιμουμ της επιβραδυνσης αφου ελεγχεται τελειως ηλεκτρονικα. (καμαι σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα σε Varantero και PanEuropean)
Βαρος? τοθριστικη μοτοσυκλετα χωρις βαρος ειναι σαν να λεμε Mercedes 500 πουπουλο....δεν γινεται. Η GS π.χ ΔΕΝ ειναι τουριστικη μοτοσυκλετα, ειναι 50/50 ενω το crosstourer 90/10 (ασφαλτο-χωμα)

Καλα να ειμαστε, δουλεια να εχουμε κι εμεις οι χοντακηδες να το αποκτησουμε καποτε.

Υ.Γ. Δενε χει σχεση ανταγωνιστικοτητας με τα GS....ΚΑΜΙΑ....αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Reply With Quote