View Single Post
Παλιό 20-02-2012, 09:01
MIHALIS TZIMAS Ο/Η MIHALIS TZIMAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW R1150 GS ADV BMW R100GS PD
Προεπιλογή Απάντηση: καρπαθια(count dracula)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
καρπαθια προς κοσμογυρισμενους...ψαχνω πληροφοριες για τα καρπαθια (δρακουλαιοι-πυργοι-καστρα-της ιστοριας κ must see) καθως κ διαδρομες ρουμανια.εχω διαβασει παμπολες φορες εδω μεσα ταξιδιωτικα αλλα, αλλος ελεγε δρομοι αθλιοι αλλος δρομοι αξιοζηλευτοι(για το οδοστρωμα) προσοχη στα μπλοκα-δεν συναντησαμε τπτ.θα μου πεις οπως το βλεπει κ του τυχει τον καθενα αλλα γενικα τι ισχυει?κατα μαη ειναι καλα η θα μας φαν οι αρκουδες?που να μεινω?ποσο να υπολογιζω τα εξοδα(βενζινες-διαμονη)?κ ολα αυτα για κανα 4ημερο.σε μια μερα παντως εαν ξεκινησω πρωι ειμαι επανω αρα μενουν αλλες 2 για να κατσω κ αλλη μια η επιστροφη

Δε νομιζω οτι ζηταω κ πολλα.....

Λοιπόν οι δρόμοι απο Βουλγαρία προς Βουκουρεστι ειναι μετριοι(στη Βουλγαρία μέσα ειναι αρκετά καλοί) αλλά 100χλμ πριν το Βουκουρεστι φτιάχνουν.
Βουκουρεστι-Μπρασοφ ειναι μια όμορφη , επαρχιακή διαδρομή με πολυ πράσινο και καλό οδόστρωμα .
Το Βουκουρεστι έχει πολυ όμορφο κέντρο με ξενοδοχεία καταπληκτικά που πληρώνεις 60-80€(4-5 αστέρια).Το Brasov πολυ γραφικό με μια καταπληκτική πλατεία ,ειναι για μια βραδιά.Διπλα απο το Brasov (20χλμ)υπάρχει το Bran , το χωριό του Βλαντ Τσέπες κοινώς κόμη Δρακουλα.Εκει αξίζει μόνο ο πύργος το υπόλοιπο ειναι πανηγύρι.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα οι αστυνομικοί ειναι μια χαρα παιδιά ( όλα ειναι φήμες που διαδίδει ο Τσακ Νορις),οι οδηγοί δεν ειναι χειρότεροι απο μας.
Το Μάη παίζει να χει βροχές προς Καρπαθια.
Η βενζίνη ειναι γύρω στο 1,35-1,40.

Για να μαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι αξίζει να πας να δεις μόνο Ρουμανία .Αρκετος δρόμος για 2 διανυκτερεύσεις.Θα ήταν καλο να το συνδυαζες με κάτι άλλο.Ενα Βελιγράδι,μια Κωνσταντινούπολη.Αντε μια Βουλγαρία αν και δε με τρελαίνει.
Reply With Quote