View Single Post
Παλιό 21-02-2012, 00:50
manosxlv Ο/Η manosxlv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: tirnavos
Μoto: varadero black abs 05
Προεπιλογή Απάντηση: Επιλογή στρατιωτικής σχολής

αν μπορω να βοηθησω με αυτα που θα αναφερω γενικα οπου θα ειναι αντεικειμενικη η αποψη μου αφου εχω μεγαλωσει με πατερα αξιωματικο του στρατου και εγω να υπηρετω στην αεροπορια εδω και δεκατρια χρονια

πρωτα πρεπει το παληκαρι να σκεφτει πολυ καλα τι του αρεσει
στο στρατο τα πραγματα και η νοοτροπια ειναι πιο πολυ διοικητικη με πολες ασκησεις γενικα ειναι το μαχιμο σωμα τω ενοπλων δυναμεων με πολλα παρακλαδια μαχιμων ειδικοτητων με συχνο το φαινομενο το μεταθεσεων σε ολα τα πλατη και τα μηκη της Ελλαδος πραγμα που αργοτερα θα ειναι ζορικα για την οικογενεια του
στην αεροπορια την οποια θα προτεινα ΣΜΑ ειναι περισσοτερο τεχνικης καταρτισης αντικειμενα εκτος βεβαια αν θελει να γινει ιπταμενος οπου ολα κινουνται γυρω απο τα μαχητικα αεροπολανα οι μεταθεσεις ειναι παντα σε μεγαλες πολεις και στα νησια τα οποια δεν ειναι πολλα ειναι μεχρι 3 χρονια οποτε
στο μελλον δεν θα εχει προβλημα σε θεματα ποσο καλα ειναι εκει που θα μεινει
οσο αφορα την ΣΑΣ σχολη επιστημονικης καταρτισης οπου εκει στην τελευταια χρονια και συμφωνα με ειδικοτητα και βαθμολογια θα απορροφηθει σε ενα απο τα τρια σωματα στρατο αεροπορια ναυτικο ελπιζω να βοηθησα οσο μπορω
Reply With Quote