Θέμα: f800gs-f800st
View Single Post
Παλιό 25-08-2009, 11:49
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: f800gs-f800st

Κολλαρο ψυγειου, μπροστινος αξονας, φλοτερ καυσιμου αλλαγη λόγω οδηγιας της BMW ατελώς....

Θορυβος μπροστα στα ποτήρια αποδιδετε κατα το συνεργειο στη Μεσογειων ως αποτελεσμα χρήσης πλευστων δίσκων.

Πληρης ανεπαρκεια καλυψης απο τον αέρα

Απαραδεκτη σέλα

Χρήση δεικτη καυσίμου : Μετα την αλλαγη του φλοτερ χρησιμοποιω τον μερικο χιλιομετρητη να παρακολουθω τα διανυθεντα χλμ. Παράλληλα, καθε φορα που φουλαρω μηδενιζω τον ολικο ΜΟ καταναλωσης. Αυτος λεει το manual κανει υπολογισμους απο τη στιγμη που μηδενιζεται.

Αν λοιπόν μου δειχνει καταναλωση 4,5λτ/100 σημαινει θεωρητικα οτι στα 12 λτ ρεζερβουαρ (προ ρεζερβας) μπορω να κανω 260 χλμ και μετα θα μπαινει η ρεζερβα των 4 λτ. Μπορειτε να κανετε τους αντιστοιχους υπολογισμους με ΜΟ στα 5 λτ/100 που πρεπει να ειναι πιο ρεαλιστικο νουμερο για κινηση μεσα στη πόλη χωρις να σας τρωει ιδιαιτερα ο δεξιος καρπος...

Συναγερμός : μικρη εμβελεια λογω ελλειψης εξ κεραιας, αν προσπαθησετε να τον ενεργοποιησετε/απενεργοποιησετε αρκετη ωρα μετα το OFF στον κινητηρα (νομιζω πανω απο 1 ωρα) το μπλιμπλικι δεν δουλευει γιατι σε ενα manual διαβασα οτι απενεργοποιηται η λειτουργια αυτη λόγω προστασιας στη καταναλωση της μπαταριας.

Εχει πολύ ομορφια, αρκετο γκαζι, καλες ρεπριζ, καλους καθρεφτες, πολύ ζεστη στα πόδια απο το ψυγειο για τον χειμωνα, πολύ δυνατα φώτα και ταιριαστα ledακια στα flash.
Με κανει να γκαζωνω ενω ειμαι συντηρητικος οδηγος...και πολύ μου αρέσει, με σπρωχνει να ανεβαινω σε πεζοδρομια.....και πολύ με βολευει
Reply With Quote