View Single Post
Παλιό 21-02-2012, 23:15
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων

Λοιπον, οταν αναφερω τα 300χλμ/20 λιτρα σε "καθημερινη χρηση", εννοω οτι βαζω φουλαρω (ΠΑΝΤΑ) οταν "αναψει" ρεζερβα, οποτε διαιρω τα διανυθεντα χλμ με τα λιτρα που βαζω (Παντα ο ενας χιλιομετρητης μηδενιζεται οταν βαζω βενζινα, οποτε μπορω και υπολογιζω ευκολα, ποσο μαλλον οταν εχω το μηχανακι σχεδον 8 χρονια..)

Για τα 400+ χλμ με τα 20 (πρακτικα 21) λιτρα του ρεζερβουαρ, παλι τα εχω υπολογισει με τον ιδιο τροπο σε διαδρομες επι πολλα χλμ περιπου στο.. "ρελαντι"! (Π.χ. στις διαδρομες εδω, που ημουν δικαβαλλος, σε πολυ σφιχτο στροφιλικι και σε Ελβετικες πολεις-χωρια που τα ορια ταχυτητας κρατιονταν σχεδον "ευλαβικα"! )

Για το 2ο , δεν έχω να πω κάτι... Εκτός , ίσως, ότι δεν παίζει εδώ!!!
Αποκλείεται να κινείται κάποιος με μηχανή τόσο σιγά!
Για το 1ο τώρα. Με 16 λίτρα κάνεις 300 χλμ, οπότε σου ανάβει λαμπάκι; Δηλαδή έχεις μέση κατανάλωση 5,3 λίτρα/100χλμ. Πάρα πολύ καλό! Αλλά πάλι όχι σε πόλη. Μιλάω για αστικό κέντρο, Αθήνα , Θεσ/νικη, Πάτρα κλπ. Φανάρια , σταμάτα - ξεκίνα και τα λοιπά γνωστά....
Σε επαρχία με αργούς ρυθμούς, παίζει. Το έκανα για 1 ντεπόζιτο (δοκιμή πόσο αντέχω) το καλοκαίρι στην Ηλεία. Αλλά για κάθε μέρα και δει στην Αθήνα;;;; "Με την καμία" που λένε και τα πίτσι στις μέρες μας
Reply With Quote