23-02-2012, 23:21
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Επιστολή Ναυάρχου Νίκου Παππά Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΝ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Σεβαστή η γνώμη σας αλλά θα ήμουν κατάπτυστος να σχολιάσω την ζωή και το έργο του Ναυάρχου.
Έχω υπηρετήσει μαζί του αρκετά χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω αντιπαράθεση μαζί σας.
Να είστε καλά.
|
να κάνω μια ίσως αφελή ερώτηση ? από πότε το έργο κάποιου θεωρείται απογορευμένο θέμα προς κρίση θετική ή αρνητική ?
και επαναλαμβάνω μήπως και με έχεις παρερμηνεύσει (και εδώ) ότι δεν έχω καμία αρνητική κρίση για τον εν λόγω ένστολο.
Θέλω βασικά να καταδείξω ότι μέχρι τώρα υπήρχε μια εσφαλμένη εντύπωση για το γεγονός ότι η "θέση" κρατούσε τους ιδιοκτήτες τους στο απυρόβλητο, όπου ήταν "ντροπή" να σχολιάζεις τον βίο και τη πολιτεία τους. Δεν σου ζητώ να βρεις παραδείγματα στο στράτευμα λόγω προφανούς και δικαιολογημένης έλλειψης αντικειμενικότητας δεδομένης της συναδελφικότητας που βεβαίως καλώς σε διακρίνει. Βρες παραδείγματα στον γιατρό, τον δήμαρχο, τον βουλευτή στους οποίους συγχωρούσαν τα πάντα και μάλιστα με συνταγματική κατοχύρωση.
Βέβαια, να υπενθυμίσω ότι δεν αντιδικώ με κανέναν και η προηγούμενη ένστασή μου είχε να κάνει με την ηλικία του και μόνον ώστε να αποτελέσει "φάρος ελπίδας" κατά τα λεγόμενά σου. Επαναλαμβάνω ότι τον αποζητώ να μου μεταφέρει την εμπειρία του αλλά την ελπίδα για το αύριο επιθυμώ να μου την εμφυσήσει κάποιος νεότερος...έτσι απλά......
κι αν βλέπετε (γενικά μιλάω) ανεμόμυλους καλό είναι να προσγειωθείτε στη πραγματικότητα....η μανία καταδιώξεως είναι (και) ιατρική ορολογία αλλά και κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας...Σήμερα ο κόσμος προσπαθεί να αλλάξει εσφαλένες νοοτροπίες και να κάνει μια καινούρια αρχή απομονώνοντας αρτηριοσκληροτικές συμπεριφορές του παρελθόντος.....
αυτά τα ...φιλικά και ολίγα
|