Απάντηση: Πρόταση για το που να μη πάτε
Αγαπητοί φίλοι, την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στην Κεφαλλονιά για ολιγοήμερες διακοπές κ μια από τις μέρες που ήμουν εκεί πήγα στην παραλία του Ξί (κοντά στο Ληξούρι)για μπάνιο. Αφού έκανα το μπάνιο μου στην θάλασσα, πήγα και κάθισα στο ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ''ΔΕΛΦΙΝΙΑ''. Όταν ήρθε ο σερβιτόρος για να παραγγείλω, του είπα ότι θα ήθελα μια μικρή βαρελίσια μπύρα και ένα μικρό μεζέ. Μου αποκρίθηκε ότι δεν φτιάχνει μεζέ και άν ήθελα να παραγγείλω κάποιο πιάτο όπως σαγανάκι ή χταπόδι, όπως πρότεινε. Παρήγγειλα ένα χταπόδι κ δεν ρώτησα άν θα είναι ξυδάτο ή ψητό. Τελικά ήταν ενάμισυ πλοκάμι ενός μέτριου ψητού χταποδιού. Όταν κοίταξα την απόδειξη που μου έφερε ο σερβιτόρος για να πληρώσω είδα πως είχε χρεώσει 2€ την μπύρα και 10.50€ .... το χταπόδι. Αναζήτησα τον ιδιοκτήτη ο οποίος με πληροφόρησε πώς το χταπόδι είναι ακριβό κ το μικρό πιάτο(αυτό που είχα παραγγείλει) κόστιζε 10.50€ κ το μεγάλο πιάτο 14.50€! Διαμαρτυρήθηκα εντονότατα αλλά έχανα τα λόγια μου. Όταν του είπα στο τέλος ότι θα το δημοσιεύσω το γεγονός αδιαφόρησε.....
Jefe
Last edited by Jefe; 26-08-2009 at 11:31.
|