Απάντηση: τη γνώμη σας για πρόστιμο σε φαρμακοποιό
[QUOTE=vpentza;612691
Οι τραμπουκισμοι τελος λοιπον, θα μπει μια ταξη, αλλά άοκνα και παρασιτικα δεν θα ξαναβγαλεις το ψωμι σου νεοελληνα τσατσε....οσο δουλευεις καλα και αποδοτικα θα αμοιβεσαι καλα και οσον αφορα για το τι γινεται παραεξω απο τον μικροκοσμο μας, προς την Ευρωπη εννοω μιας και αναφερθηκε, να ξερετε οτι οι αλλοδαποι δεν κομιζουν γλαυκα εις Αθηνας, δεν εφαρμοζουν καινουριες τεχνικες....τις δικες τους εφαρμοσμενες τεχνικες θελουν να επιβαλλουν που ξερουν οτι ευνοούν την επιχειρηματικοτητα αρα και την αναταση της οικονομιας...
[/QUOTE]
Σίγουρα θα γίνει πλέον ξεκαθάρισμα κι ευελπιστώ τα παράσιτα, κάθε είδους να πάνε από κει που ήρθαν.
Τώρα για τους Ευρωπαίους.... σε σχέση με τα δικά μου, στη Γερμανία το επάγγελμά μου προστατεύεται μέσω πληθυσμιακού περιορισμού. Κι αυτό ισχύει σε όλες τις ειδικότητες της παροχής υπηρεσιών υγείας.
Δε σχολιάζω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Προσωπικά στηρίζομαι στις δυνάμεις μου και στην υγεία μου και δε με ενδιαφέρει αν έρθουν άλλοι δέκα ορθοδοντικοί δίπλα μου. Απαιτώ όμως το ####μένο κράτος να δημιουργήσει επιτέλους συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και να χώσει μέσα συναδέρφους που εξαπατούν ασθενείς και φοροδιαφεύγουν.
|