Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται???
Καλημερα φιλε μου .
Μελος χωρις μηχανη δεν γινεται.
Μην με παρεξηγησεις ενοω οτι δεν γινεται για πολυ καιρο δεν θα αντεξεις .
Ειμαι πολυ κοντα σου .
Πριν ενα μηνα τραβαγε αυτα που περιγραφεις.
Πριν καποια χρονια με αλαχιστες υποχρεωσεις ειχα ενα transalp 650 πηγαινμε εκρδομες και ολα καλα .Τοτε μου μπηκε στο μυαλο το varadero 1000 εκανα 2 χρονια να το παρω .Επρεπε πρωτα να τελιωσουμε το εξοχικο και να καλυψουμε καποιες υποχρεωσεις .Η εσωτερικη μου γκρινια με την γκρινια της γυναικας κερδισε και τσουπ της το παρουσιασα .
Απο τοτε απολαμβαναμε περισοτερες εκδρομες απο παλια .
Εδω και 2 χρονια μου ειχε μπει στο μυαλο το gs1200 adv.
Ειχα σκασει μεσα μου αφου λογω κρισης και παραπανω υποχρεωσεων ηταν αδυνατον ν το αποκτησω .Ετσι και εβαλα στοχο να μαζευω χρηματα για να το παρω.Εδω και 3 μηνες με καλυμενες ολες μας τις υποχρεωσεις και χωρις να χρωσταμε πουθενα μιας και απλοι υπαλληλοι ειμαστε και οι δυο μπηκα παλι στην διαδικασια του ψαξιματος .Αυτο ηταν .
Κριφα τηλεφωνα και ραντεβου για την καινουργια .Το πηρε χαμπαρι και γινοταν χαμως .Και τι εχει αυτη καλυτερο απο την αλλη και να μην χαλασεις λεφτα και διαρκως γκρινιες .Οσπου δεν αντεξε ουτε αυτη αλλα ουτε και εγω διαρκως να λιωνω βλεποντας ta gs na παιρνουν διπλα μου και να κανω πως δεν τα βλεπω .Δεν αντεξα πια να μπαινω στο forum kai mono να διαβαζω .Οπως καταλαβαινεις η μπεμπα μπηκε στην οικογενεια μας και την καλοσορισαμε και οι δυο μιας και ξεραμε οτι πλεον ηταν γραφτο .Η απαντηση που ηρα οταν την πηγα την πρωτη εκδρομη .
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΛΙΚΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΟΤΟ .
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙΣ.
|