Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
άρα ΥΠΑΡΧΕΙ αντίλογος
ρε παιδιά διαβάσατε το post;
λέει πόσο ΚΑΛΟ κάνει η αλλαγή εξάτμισης
όχι πόσο κακό
εγώ είμαι της αντίθετης άποψης (στην απλή περίπτωση), ότι δίνει θόρυβο, κερδίζεις βάρος και πιθανότατα χάνεις άλλα πράγματα (και αλογάκια ή ροπή ίσως)
πάντως να πω έναν αντίλογο στον αντίλογο (μου)... έχω επικοινωνήσει με συγκεκριμένη εταιρία στο εξωτερικό, που στα γραφήματα της δείχνει μέχρι και 11 άλογα (!) πάνω με ΣΚΕΤΟ slip-on (δηλ. πράγμα απίστευτο εδώ που τα λέμε), δηλ. με στοκ χταπόδι και χωρίς άλλες μετατροπές (!) και τους ρώτησα ευθέως... "πως γίνεται και τι θα γίνει αν δεν συμβεί αυτό" και τι μου είπαν; ότι μου δίνουν γραπτή εγγύηση ότι θα βελτιώσει την απόδοση και δικαίωμα επιστροφής... τι απαντάει κάποιος σε αυτό;
|
Αν η εταιρία είχε τη βάση της στην Ελλάδα να δούμε τι θα έλεγαν από μακριά ότι θέλουν λένε ....Άλλωστε το είπαμε τα έχουμε δει όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στα δυναμόμετρα τι "ψάρια πιάνουν" και μέχρι τώρα Άνθρακες ο θησαυρός
Παίδες.....στη πίστα ο μόνος που έχει το λόγο των επιδόσεων είναι το χρονόμετρο ότι γράφει αυτό είναι ο ΟΔΗΓΟΣ στης επιδώσεις και στην απόδοση των ιπποδυνάμεων της ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ο μόνος που μπορεί να μιλήσει είναι το δυναμόμετρο (ο ακριβέστερος "ρουφιάνος") όλα τα άλλα είναι για τη κουβέντα να περνάει η ώρα