View Single Post
Παλιό 03-03-2012, 18:02
tassos85 Ο/Η tassos85 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Bmw F650 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Φτηνά την γλιτωσα!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo Εμφάνιση μηνυμάτων
Τυχερός στην ατυχία σου. Φαίνεται ότι έγινε σοβαρή σύγκρουση διότι στράβωσε και το μαρσπιέ του ταξιτζή. Το σημαντικό είναι ότι δε γρατζουνίστηκες.

Πάντα με απασχολούσε το ερώτημα ... πόσο εκτός τόπου και χρόνου πρέπει να είναι κάποιος, πόσο στη κοσμάρα του για να μη δει ότι μπροστά του, εκεί που κόβει το δρόμο ότι κάποιος έρχεται πάνω του. Ποτέ μου το κατάλαβα.

Επίσης, δε καταλαβαίνω γιατί η αποζημίωση σου πρέπει να περιοριστεί στην αποκατάσταση της μηχανής σου. Υπάρχει και η οπτική του πράγματος που λέει ότι με την αφηρημάδα του και την απροσεξία του αυτός ρίσκαρε ένα φτερό ή μια πόρτα ενώ εσένα, αντίθετα, έβαλε την ίδια σου την ύπαρξη σε κίνδυνο.Υποχρέωσε το σώμα σου σε εξαιρετικά μεγάλο στιγμιαίο άγχος και σε τεράστιες ποσότητες αδρεναλίνης.

Ας το πω πιο λαϊκά έλος πάντων να συννενοηθούμε

Άι σιχτίρ λαλάκα "επαγγελματία" που δε βλέπεις μπροστά σου και βάζεις σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη κάποιου. Που με τον ωχαδερφισμό σου και την έλλειψη υπευθυνότητας και σεβασμού για την ακαιρεότητα του πλησίον σου παίρνεις τέτοια ρίσκα. Άμα ρε βλαμμένε επαγγελματία ανέβαινε φορτηγό με 50 χλμ/ώρα που είναι νόμιμο εκεί θα τόπαιρνες το ρίσκο μωρή λινάτσα ? Για θα σκεφτόσουν .... κάτσε μη μας βάλει από κάτω και μας τραβάνε απ τα @ρχίδι@ να μας βγάλουν ?

Αυτές οι σκέψεις με πνίγουν κάθε φορά που βλέπω μια τόσο "άδικη" και "μονόπλευρη" ζημιά που ο θύτης δε ρισκάρει τίποτα και το θύμα ρισκάρει τη ζωή του.

Μεγάλε, μάλλον πρέπει να ζητήσεις μερικά παραπάνω από την αποκατάσταση της μπομπούς σου
Μπορεί φίλε μου αυτά που λες να ακούγονται πολύ σκληρά, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου...

Αν εγώ σήμερα είμαι καλά, το οφείλω στο ότι είμαι πολύ προσεκτικός και στο ότι ελέγχω και κόβω παντού, έχω δεν έχω προτεραιότητα και έτσι έκοψα προληπτικά πριν πεταχτεί και μπόρεσα να κόψω ακόμα πιο πολύ μέχρι να τρακάρω. Στο οτι είχα εξοπλισμό, είχα τύχη, τον θεό μαζί μου κλπ κλπ. Δυστυχώς ο άλλος ούτε είδε, ούτε πρόσεξε, ούτε τπτ. Πήρε χαμπάρι τι έγινε όταν είχα βρεθεί κάτω. Να καταλάβετε οτι συγκρούστηκα στο μέσον της πόρτας του συνοδηγού και επειδή ακόμα προχωρούσε έφτασα μεχρι την πίσω πόρτα του. Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι με το θέμα της οδήγησης.
Reply With Quote