View Single Post
Παλιό 06-03-2012, 18:17
FONGEORGE Ο/Η FONGEORGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: egaleo-athens
Μoto: GSA '08
Προεπιλογή Απάντηση: Έκπτωση στα Michelin !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα κι από εμένα...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ να σου πω... για να ΜΗΝ αρχίσω τίποτα !@#%@#%&@$%&@ και μας ακούσουν στη Θεσσαλονίκη...... μου απαντάς στα ακόλουθα????

1. Ποιος σου είπε ότι εχω μετοχες στην IQ και ποιος σου είπε ότι έχω μετοχές γενικότερα?????
2. Ο πατέρας μου έχει ένα κατάστημα γιατί το άλλο (εν λειτουργία από το 1985) το έκλεισε λόγω κρίσης. Δουλεύει δε από τα 14 του και σήμερα είναι 61... Sorry κιόλας δήλαδη που βγάζει τα προς το ζειν δουλεύοντας 14 ώρες την ημέρα τα τελευταία 25+ χρόνια
3. Ποιος είσαι ΕΣΥ που κρίνεις ότι εγώ αντιμετωπίζω με ευκολία τη ζωή??? Με ήξερες κι από χθες????? Ή με μπερδεύεις με άλλους εισοδηματίες του forum???
4. Ποιος σου είπε ότι το έκανα για το ποσό της έκπτωσης?? Διάβασες τα posts όλα ή κάποια από αυτά???
5. Θες να σου παραθέσω 10 παραδείγματα ανθρώπων που πήραν πράγματα από την κατηγορία χαρίζεται, ενώ είχαν την άνεση να τα πάρουν ούτως ή άλλως...???

Για να προσέχουμε λίγο τι και που τα λέμε γιατί μάλλον έχει χαθεί λίγο το τόπι και παραγνωριστήκαμε...

Φιλικά πάντα...
εγω μιλησα καλοπροεραιτα....αν θες να μας ακουσουν θεσσαλονικη ,εχω το τροπο...τωρα οσο για τα κινεζικα...δε ξερω τι σημαινουν..αλλα αν θες να μου πεις κατι ....ασχημο...τοτε ενα εχω να πω.....τα ομορφα καλσον,ομορφα σκιζονται....

1.εσυ το εχεις αναφερει καθως και οι προσφορες που εκανες στο φορουμ για τα μελη μεσω you.gr και μεσω δωρων για τη πιτα...........
2.με τα λεγομενα σου ,σε κρινω εσενα και οχι το πατερα σου(που λλαθεμενα τον αναφερεις καθως δεν ειπα τιποτα για αυτον) και που τον εκτιμω ακομα και αν δεν τον ξερω....
3. το να πουλας τζιπ volvo για αγορα αντιστοιχου,παντα κατα τα λεγομενα σου,μου δινει αυτη την εντυπωση,οπως και στον οποιοδηποτε...
4.ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....δεν με ενδιαφερει γιατι το εκανες ..αλλα οτι το εκανες...
5.τους ξερω ...αναφερομαι σε ολους και οχι μονο σε σενα....δε τιμα κανεναν (κατ εμε)...

τωρα αν παραγνωριστηκαμε ...ανεφερα μια αποψη ...αν εχεις ομως ιδιατερο προβλημα με αυτην σου δινω την ευκαιρια να το λυσουμε .....πολλα νευρακια εχεις και δεν ειναι καλο....εδω ειναι φορουμ για ανταλλαγη αποψεων....

Last edited by FONGEORGE; 06-03-2012 at 18:26.