εγω μιλησα καλοπροεραιτα....αν θες να μας ακουσουν θεσσαλονικη ,εχω το τροπο...τωρα οσο για τα κινεζικα...δε ξερω τι σημαινουν..αλλα αν θες να μου πεις κατι ....ασχημο...τοτε ενα εχω να πω.....τα ομορφα καλσον,ομορφα σκιζονται....
1.εσυ το εχεις αναφερει καθως και οι προσφορες που εκανες στο φορουμ για τα μελη μεσω you.gr και μεσω δωρων για τη πιτα...........
2.με τα λεγομενα σου ,σε κρινω εσενα και οχι το πατερα σου(που λλαθεμενα τον αναφερεις καθως δεν ειπα τιποτα για αυτον) και που τον εκτιμω ακομα και αν δεν τον ξερω....
3. το να πουλας τζιπ volvo για αγορα αντιστοιχου,παντα κατα τα λεγομενα σου,μου δινει αυτη την εντυπωση,οπως και στον οποιοδηποτε...
4.ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....δεν με ενδιαφερει γιατι το εκανες ..αλλα οτι το εκανες...
5.τους ξερω ...αναφερομαι σε ολους και οχι μονο σε σενα....δε τιμα κανεναν (κατ εμε)...
τωρα αν παραγνωριστηκαμε ...ανεφερα μια αποψη ...αν εχεις ομως ιδιατερο προβλημα με αυτην σου δινω την ευκαιρια να το λυσουμε .....πολλα νευρακια εχεις και δεν ειναι καλο....εδω ειναι φορουμ για ανταλλαγη αποψεων....