Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από white angel
την είδα σήμερα στο βαγιανελι την έχει 4600 σε γενικές γραμμές είναι καλή αλλα αν την πάρο θα διαθέσω κάποια χρήματα για να την φέρω στα νερά μου
|
Αφού είσαι διατεθιμένος να βάλεις και άλλα χρήματα κάνε μια καλή γύρα σε όλες τις αντιπροσωπείες
Καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου να πάρεις ενα gs και μάλιστα χωρίς να δώσεις χρήματα αλλά στη θέση σου θα το έψανα...γιατί τα ανταλλακτικά στοιχίζουν και αν σου βγάλει ζημιές έστω και μικρές θα φτάσεις σε χρήματα πολύ παραπάνω από αυτά που θα δώσεις τώρα.
Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε κρίση και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Γι αυτό κινήσου σε όλες τις αντιπροσωπείες, διαπραγματεύσου (μπορείς) τιμή και δώρα και κοίτα καμιά αγγελία.
Εγώ στη θέση σου θα έβαζα 2-3 χιλιάρικα από την τσέπη μου και θα έπαιρνα ένα πιο πρόσφατο (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) απλά και μόνο για να είναι ένα μοντέλο που έχει περάσει τις παιδικές αρρώστιες.
Σε ότι αφορά την απάντηση ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις βόλτα, στη θέση σου θα είχα βάλει Χ κατευθείαν στο συγκεκριμένο gs και στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Όχι για το όνομά του αλλά για την απάντησή του.
Καλή τύχη και εδώ είμαστε να μας ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις. Μην βιαστείς πάντως να κάνεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις και θα χάσεις τα λεφτά σου. Κάνε έρευνα αγοράς και ΑΠΑΙΤΗΣΕ καλύτερη τιμή ή περισσότερα δώρα......έχουν υπολογίσει και το παζάρι στην τιμή μην μασάς