Θέμα
:
Σχέδιο για χορήγηση χύμα φαρμάκων
View Single Post
#
58
09-03-2012, 19:55
giamil
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)
Απάντηση: Σχέδιο για χορήγηση χύμα φαρμάκων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
gsmaniac
εννοειται......
εγω ειμαι μαρμαρας και δεν γνωριζω απο φαρμακα..........απο εναν γιατρο,θα περιμενα την σωστη αποψη...
Ρε γειτονακι μου καλο....θες γιατρο να σου πει οτι το γενοσημο προφανως δεν φτιαχνεται απ την Pfizer την Bristol-Myers η την GlaxonSmith παρα απο μια μικρη εταιρεια η οποια
προφανως
δεν εχει ουτε τα ιδια ποιοτικα standards & ελεγχους στην παραγωγη της, αλλα ουτε χρησιμοποιει και τις ιδιες πρωτες υλες?
η μηπως χρειαζεται να σου πει γιατρος οτι ξαφνικα θα δεις να σκανε εταιρειουλες εδω στο ελλαδα (και καλα αναπτυξη) που θα βγαζουν τετοια φαρμακακια η και αλλες που θα τα εισαγουν απ την ινδια και την κινα, με τις οποιες ο κατα τ αλλα αγιος Mr Lovερδος θα χει συναψη συμβαση κομιστρων ηδη?
(για μακακες τους περνας?τωρα εχει ελεγχο απ την τροικα, κατι χαλασε....για καποιο λογο τα σπασε με τις μεγαλες εταιρειες...η γνωστη εταιρεια AndrewPap S.A.)
Στη μονη περιπτωση που χρειαζεται προφανως γιατρος...ειναι αν τυχον βλεπεις τον Lovερδο (κι ολο του το συναφι) ακομα αγιο και οτι θελει το καλο σου και τιποτα αλλο!!!
τον βλεπεις?
αν ναι...να σε παω στην πιττα στην κρητη να σε δει μια ο Γιαννης...μετα την χωματινη!!!(που γραφει κι ωραια ταξιδιωτικα μετα)
ειναι απλα τα πραγματα!
τι το ψαχνεις στο συστατικο του φαρμακου?
σκεψου λιγο σαν κι αυτους...
Last edited by giamil; 09-03-2012 at
20:16
.
giamil
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): giamil