13-03-2012, 11:27
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
|
|
Απάντηση: Ψάχνω για GS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΚΑΙ ΕΜΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ 
|
Στέργιε επίσης εμμένω στην άποψη μου ότι εφ'όσον δεν δίνει την μηχανή για δοκιμή ο πανμμέγιστος εξουσιοδοτημένος άρχων....
κάτι ήθελε να κρύψει
Επίσης εμμένω στην άποψη ότι αν όλα ήταν ξάστερα κ απροβλημάτιστα,
θα τοποθετούσε μια πινακιδα ΔΟΚ ο πωλητής και συνεπιβαίνων σαν υπεύθυνος εκ της πωλήτριας εταιρίας θα μπορούσε να κάνει μιά δοκιμή ο υποψήφιος...
Μόνο μία λέξη..... α ν ή κ ο υ σ τ ο......
Επίσης κατάπτυστη συμπεριφορά όταν είδε ότι ο αγοραστής είναι ωριμασμένος και έτοιμο να πέση ως το μήλον του Νεύτωνος...
επιχειρεί να αποφύγει τα συμφωνηθέντα και αλλάζει την συμφωνία με 300 ευρώ εις βάρος του υποψηφίου αγοραστή...
Είναι πολλοί ακόμα δυστυχώς αυτοί οι επαγγελματίες σε πολλούς κλάδους της καθημερινότητας του καταναλωτή,
που δεν έχουν καταλάβει την δύναμη του ιντερνετ και της πληροφόρησης που υπάρχει .....
Ευτυχώς που αυτή η διαδυκτιακή κοινότητα που λέγετε gsforum μας ενώνει και μας προσφέρει την δύναμη αλλά και την δυνατότητα να μοιραζώμαστε την γνώση και την εμπειρία!
Έτσι λοιπόν όλοι μας βλέπουμε εσέ που έχεις μείνει ευχαριστημένος και τον whiteangel να έχει μείνει δυσαρεστημένος.
Ο καθένας μας λοιπόν θα βγάλει τα συμπερασματα του
...
|