View Single Post
Παλιό 30-08-2009, 09:36
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Τα Φωτα Σας........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από edmark Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια σας ευχαριστω πολυ, μαλλον για Φαιδρα-Δαναη η Νεφελη το καταληξαμε το πραγμα και μαλλον θα το κανω κληρωση στο System 5 να το διαλεξη και μονη τις αλλα σε λιγες μερες ακομα που θα μπορει να τα σηκωσει τα χαρτακια, σημερα ειναι μολις 21ημερων.....Ευχαριστω και παλι και που'στε μαζεψτε τους γιους σας, αντε μπραβο, παραγνωριστηκαμε παλιο-μηχανοβοιοι!!! lol
Καταρχήν η κοράκλα φίλε μου να σου ζήσει και να την δεις ευτυχισμένη και νυφούλα κανενός μπάρμπα από τους εδώ μέσα με τις "μπέμπες".
Βλέπεις αυτοί επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κόρη, πήγαν και έσκασαν από καμιά 20 χιλιάδες ευρώπουλα ο καθένας να αποκτήσουν όπως και εδύ μια πανέμορφη ... "μπέμπα"!!!

Και να σε ενημερώσω λοιπόν μιας και διάλεξες όνομα.
Τα ονόματα αυτά είναι όλα zuper-duper!

Και εγώ είχα το ίδιο σχεδόν πρόβλημα με εσένα και εξακολουθώ να έχω.
Τα ονόματα των πεθερών μου ήταν οk (Μαρίνα, Βασιλική) αλλά εμείς (με τη Μόνικα-σύζυγος) δεν θέλαμε ντε και καλά να τηρήσουμε τη παράδοση αλλά επειδή επιθυμούσαμε εξ αρχής σε όλα τα ζητήματα και επίπεδα, να δώσουμε το καλύτερο στις κόρες μας, ενεργήσαμε σκεπτόμενοι το ίδιο και στην περίπτωση του ονόματος.
Την μια κόρη 2 χρονών και 2 μηνών σήμερα, την βαπτίσαμε πέρσι Νεφέλη και την άλλη , 3 μηνών σήμερα θα την βαπτίσουμε Λυδία.
Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα ονόματα δεν είναι Χριστιανικά και ότι προέχρονται από την Αρχαία Ελλάδα.
Τα περί Αρχαίας Ελλάδας, Μούσες κλπ είναι αλήθεια αλλά:

Νεφέλη :
Η ανάληψη του Χριστού εις τους ουρανούς, Γιορτάζεται της "Αναλήψεως" , μια από τις σημαντικοτερες εορτές της Χριστιανοσύνης.
Η Νεφέλη εορτάζεται την ιδια μέρα με την "Ανάληψη του Ιησού" όπου ο Χριστός "εν μέσω Νεφελών ανελήφθη εις τους ουρανούς".
Η γιορτη είναι κινητή με ημερομηνία γιορτής +39 ημέρες μετά το Πάσχα.

Λυδία :
Η πρώτη Ευρωπαία Αγία η οποία ήταν Ελληνίδα! Συνοδοιπόρος του Αποστόλου Παύλου.
Η Εκκλησία μας τιμά την Λυδία ως Αγία και Ισαπόστολο και εορτάζει την μνήμη της κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου.

Και πάλι να σου ζήσει και μην ξεχνάς ... θα σου πάρει και τα σώβρακα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by VILLY; 30-08-2009 at 09:37.
Reply With Quote